Θεσσαλονίκη: 55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Θεσσαλονίκη: 55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

«Τον συγχωρώ, ήταν η κακιά στιγμή, θέλω να γυρίσει σπίτι» είπε η γυναίκα

endooikogeneiaki-via
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 55χρονος άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο κατηγορούμενος επιχείρησε να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τη σύζυγό του, όμως η γυναίκα πρόλαβε να τραβηχτεί και την χτύπησε στον ώμο. Στη συνέχεια, μόλις η παθούσα ξάπλωσε στο κρεβάτι, εκείνος την έπιασε από τον λαιμό και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες του ζευγαριού καθώς ανησύχησαν από τις φωνές και την φασαρία που άκουγαν, με αποτέλεσμα ο άντρας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ενώπιον των δικαστών η γυναίκα ανέφερε ότι με τον σύζυγό της είναι 40 χρόνια μαζί, από όταν ήταν παιδιά και απέδωσε τον ξυλοδαρμό της στην «κακιά στιγμή», τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. «Όλα έγιναν πάνω στα νεύρα του και τον συγχωρώ. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας. Δεν έχει υπάρξει άλλη φορά παρόμοιο περιστατικό» είπε, ζητώντας από τους δικαστές να μην τον τιμωρήσουν και να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Κλείσιμο
Υπό αυτές τις συνθήκες η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο ανδρόγυνο να ξεκινήσουν τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, πρόταση την οποία αποδέχθηκαν. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2025 και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Χωρίς μποφόρ, με κοντομάνικο στα νησιά, αλλά με ομπρέλα στα βόρεια ορεινά - Η πρώτη πρόβλεψη για το Πάσχα

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων και αναστάτωση στους επιβάτες

Ξεσπά ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα τους: Δεν υπάρχει ΕΣΥ, ας έρθει ο πρωθυπουργός να μου πει το αντίθετο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης