Δυο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη στην Λευκάδα

Δυο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη στην Λευκάδα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Ιωάννινα και Καλαμάτα

peripoliko_mera_art
Κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Λευκάδα έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 21 χρόνων, οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στο νησί.

Στην κατοχή των δυο νεαρών κατασχέθηκαν 22,1 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δυο κινητά τηλέφωνα κι έτσι συνελήφθησαν και, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά

«Κοκτέιλ» ναρκωτικών διέθετε προς πώληση σε χρήστες των Ιωαννίνων ένας 24χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών όταν προμήθευσε με μικροποσότητα κοκαΐνης έναν 45χρονο. Στην κατοχή τους και σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι μιας 22χρονης γυναίκας όπου φιλοξενείται ο 24χρονος και επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν άλλα 8,02 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 90 ευρώ. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αγορά, κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Στη θέα των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που πλησίαζαν για να τον ελέγξουν στην Καλαμάτα, πέταξε στο έδαφος "φιξάκια" με κάνναβη συνολικού βάρους 12,4 γραμμαρίων ένας 21χρονος Έλληνας. Όμως, οι αστυνομικοί τα βρήκαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρήκαν άλλη μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 48 γραμμαρίων και δυο στιλέτα. Ο νεαρός προσήχθη στη Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.




Ειδήσεις σήμερα:

Με σκόνη ξύπνησε και σήμερα η Αττική - Πότε υποχωρεί το πορτοκαλί πέπλο, πού θα βρέξει

Ο καβγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με τη γυναίκα συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια - Δείτε φωτογραφίες

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα την ώρα του Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης