Διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε προϊόν της επιχείρησης «Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ Ο.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ»
Η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes διαπιστώθηκε σε προϊόν της επιχείρησης «Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ Ο.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ» από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών του ΥΠΑΑΤ, σε συνέχεια διερεύνησης καταγγελίας που υποβλήθηκε στον ΕΦΕΤ.
Κατόπιν τούτου η επιχείρηση ανακάλεσε προληπτικά τα εξής προϊόντα της:
- «Καπνιστή Πέστροφα Καρπενησίου (φιλέτο)», με εμπορική ονομασία «frésco» και ημερομηνία παραγωγής από 23.01.2024 έως και 10.04.2024 (ημερομηνία λήξης από 22.05.2024 έως και 08.08.2024).
- «Καπνιστή Μαριναρισμένη Πέστροφα Καρπενησίου (φιλέτο)», με εμπορική ονομασία «frésco» και ημερομηνία παραγωγής από 24.01.2024 έως και 09.04.2024 (ημερομηνία λήξης από 21.08.2024 έως και 05.11.2024).
- «Καπνιστή Πέστροφα Καρπενησίου (ολόκληρη)», με εμπορική ονομασία «fresco» και ημερομηνία παραγωγής από 24.01.2024 έως και 28.03.2024 (ημερομηνία λήξης από 22.07.2024 έως και 24.09.2024).
Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας συνεχίζουν τους ελέγχους και η επιχείρηση έχει τεθεί σε επιτήρηση
Οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.