Νεκρή είναι μια 80χρονη γυναίκα στο Μέτσοβο, από φωτιά που ξέσπασε στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου (20.4.2024) στο Ανήλιο Μετσόβου.
Η φωτιά, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, εκδηλώθηκε σε καμινάδα τζακιού στο κατάστημα εστίασης. Στο σημείο μετέβη όχημα της πυροσβεστικής, για να σβήσει τη φωτιά.
Ωστόσο η 80χρονη, που είναι σύζυγος του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να βγει από το σπίτι, αφού αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις της φωτιάς.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.