Δήμαρχος Νισύρου: Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της κακοποίησης παιδιών από τον αρχαιοφύλακα
Τουλάχιστον έξι ανήλικους μαθητές φέρεται να έχει κακοποιήσει ο αρχαιοφύλακας - «Είμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη», δηλώνει ο Χριστοφής Κορωναίος
«Η Νίσυρος βρίσκεται εν μέσω ενός κοινωνικού τυφώνα. Είμαι σοκαρισμένος από αυτά που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ο Δήμος είναι στο πλευρό της κοινωνίας και όλων των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επισημαίνει δε, ότι στηρίζει πλήρως το έργο των αρχών και είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε απαιτούμενη συνδρομή.
«Αναμένουμε το πόρισμα των παιδοψυχολόγων που βρίσκονται στο νησί και τη δικογραφία των αρχών. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα όλων μας είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων» σημειώνει.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο «φως» το πρωί της Δευτέρας όταν ο πατέρας ενός 11χρονου παιδιού κατήγγειλε στις Αρχές πως το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής ο 50χρονος ξεμονάχιασε το γιο του στο υπόγειο του Αρχαιολογικού Μουσείου του νησιού και άρχισε να του δείχνει ταινίες πορνό.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.