Νίσυρος: Έδειχνε στο παιδί πορνό, λέει η μητέρα του 10χρονου για τον αρχαιοφύλακα που κατηγορείται για ασέλγεια

Νίσυρος: Έδειχνε στο παιδί πορνό, λέει η μητέρα του 10χρονου για τον αρχαιοφύλακα που κατηγορείται για ασέλγεια

Ο 50χρονος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για μια σκευωρία με πολιτικά κίνητρα

nisyros-arthrou
Ανάστατη είναι η κοινωνία της Νισύρου από τις καταγγελίες σε βάρος του 50χρονου αρχαιοφύλακα ο οποίος φέρεται να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον έξι ανήλικους μαθητές με τους γονείς να κάνουν λόγο για αποκαλύψεις από τη νοσηρή δράση του υπαλλήλου του Υπουργείου Πολιτισμού που θα προκαλέσουν σοκ.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» το πρωί της Δευτέρας όταν ο πατέρας ενός 11χρονου παιδιού κατήγγειλε στις Αρχές πως το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής ο 50χρονος ξεμονάχιασε το γιο του στο υπόγειο του Αρχαιολογικού Μουσείου του νησιού και άρχισε να του δείχνει ταινίες πορνό.

Όπως αναφέρει η μητέρα του αγοριού, μαζί με το γιο της ήταν τέσσερα ακόμη παιδιά τα οποία έπαιζαν στην παιδική χαρά, δίπλα από το υπόγειο του Μουσείου όπου μένει ο 50χρονος. Η ίδια περιγράφει πως ο αρχαιοφύλακας έκανε μασάζ στους ανήλικους ενώ στη συνέχεια έπεισε το γιο της να μείνει μόνος μαζί του.

Τότε, ξεκίνησε να δείχνει στο παιδί τα χυδαία βίντεο ενώ δεν δίστασε να του κάνει και «μαθήματα ανατομίας» σε μια φουσκωτή κούκλα.

«Όταν είδε τα παιδιά τα κάλεσε να μπουν μέσα στο χώρο που διαμένει. Εκεί, διατηρεί καρέκλα και μηχανήματα τα οποία κάνουν μασάζ στο πόδια και όλο το σώμα. Ύστερα από λίγη ώρα και αφού όλα τα παιδιά δοκίμασαν τα μηχανήματα έφυγαν. Εκτός από το γιο μου τον οποίο παρότρυνε να κάτσει λίγο ακόμα. Αφού, λοιπόν, έκατσε μαζί του τουλάχιστον για μισή ώρα του έδειξε πορνογραφικό υλικό στο τάμπλετ και ένα σεξουαλικό παιχνίδι, μια κούκλα σιλικόνης, στην οποία φαίνονται τα γυναικεία, γεννητικά όργανα» αναφέρει στην καταγγελία της η μητέρα του 11χρονου ο οποίος μόλις επέστρεψε στο σπίτι του αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο υπόγειο του Μουσείου.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας, μιλώντας στο protothema.gr, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για μια σκευωρία με πολιτικά κίνητρα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εγώ είμαι ελεύθερος και πάω στην οικογένειά μου. Είναι μια σκευωρία, δεν έχω κάνει κάτι και είναι επαγγελματικοί οι λόγοι που γίνεται όλο αυτό. Με στοχοποιούν για επαγγελματικούς αλλά και για πολιτικούς λόγους. Θα το παλέψω με όλους αυτούς οι οποίοι με κατηγορούν» τονίζει ο αρχαιοφύλακας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σόιμπλε περιγράφει την ελληνική κρίση - Σε ένα κορδόνι κρεμόταν η ζωή μου, το ευρώ και το μέλλον της Ευρώπης

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση


Ανοίγουν στόματα για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο: Νέες καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης