Ανήλικοι έκλεψαν πορτοφόλι από αυτοκίνητο στη Ζάκυνθο

Ανήλικοι έκλεψαν πορτοφόλι από αυτοκίνητο στη Ζάκυνθο

Ζευγάρι διέρρηξε ψητοπωλείο

astynomia_silipsi_mk
Βρήκαν ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο μιας γυναίκας που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Καλαμάκι της Ζακύνθου δύο ανήλικοι Έλληνες και δεν έχασαν την ευκαιρία να αρπάξουν από το εσωτερικό του ένα πορτοφόλι, που είχε μέσα χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η κλοπή έγινε το πρωί του Σαββάτου, αλλά λίγο αργότερα την ιδία ημέρα οι δύο δράστες ηλικίας 16 και 17 χρόνων εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν το πορτοφόλι με ακέραιο το περιεχόμενό του και το κινητό, τα οποία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην κάτοχό τους.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία, οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ και σε βάρος των γονέων τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ζευγάρι διέρρηξε ψητοπωλείο

Με ένα κατσαβίδι και έναν "κάβουρα" προσπάθησαν να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο ενός ψητοπωλείου στη Βέροια δυο Έλληνες, ένας 40χρονος και μία 32χρονη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας αλλά δεν πρόλαβαν γιατί τους έπιασαν στα πράσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.

Εδώ και πολλά χρόνια είχε κλαπεί ένα μοτοποδήλατο που εντοπίστηκε να οδηγεί ένας αλλοδαπός σε περιοχή της Άρτας και υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος επειδή δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας, το μεσημέρι της Κυριακής. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και βρισκόταν παράνομα στη χώρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ασφυκτική πίεση στο Ισραήλ να μην χτυπήσει το Ιράν - Η σύγκριση των δύο στρατών, τα drone και τα πυρηνικά

Tα 5 πρόσωπα που θα προτείνει ο Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο - Οι παλιοί, το lifestyle και οι «35» του ΣΥΡΙΖΑ

45χρονη εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της που είναι στέλεχος του υπ. Άμυνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης