Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση «717» η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών απολογήθηκαν στην Ελληνίδα Ευρωπαία ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα.
Αμέσως μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυοδοσία 800.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα. Ακόμη τους επιβλήθηκε και ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Και οι δύο κατηγορούμενοι ήταν μηχανικοί της ΕΡΓΟΣΕ.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.