Στη σύλληψη ενός 77χρονου άνδρα για τηνπυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμεραστη Βραυρώνα, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκόπουλου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών σε αγροτοδασική έκταση, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στον συγκεκριμένο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ύψους 500 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο 77χρονος έκαιγε κλαδέματα σε δικό του αγροτεμάχιο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.