Θεσσαλονίκη: Στο σπίτι του έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη που διακινούσε

Θεσσαλονίκη: Στο σπίτι του έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη που διακινούσε

Ο διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη σε συντονισμένη επιχείρηση, το απόγευμα του Σαββάτου

xalkidiki_narkotika
Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών στην Χαλκιδική έφτασαν οι πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες επιδιδόταν ένας Έλληνας και, όταν εντοπίστηκε το σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 56,68 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" βάρους 3,05 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, η μοτοσικλέτα του με την οποία έκανε την διανομή των ναρκωτικών και μετρητά ύψους 2.900 ευρώ από τα παράνομα έσοδά του.

Ο δράστης συνελήφθη και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Γυναίκα συνελήφθη με "φιξάκια" ναρκωτικών

Κάθε άλλο παρά... γλυκές ήταν οι "μπουκιές σοκολάτας" που είχε πάνω της μια Ελληνίδα, η οποία υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου. Στην κατοχή της βρέθηκαν 11 "φιξάκια" με μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας" που διέθετε προς πώληση κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Στη ΜΕΘ ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι λένε οι ειδικοί που τον εξέτασαν

Κινητοποίηση της κυβέρνησης κατά της χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές - Οι προσθήκες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΕΝΦΙΑ με -εκ των υστέρων- διορθώσεις στα εκκαθαριστικά και πληρωμή έως 24 δόσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης