Γρεβενά: Νεκρή αρκούδα από δηλητηριασμένα δολώματα

Γρεβενά: Νεκρή αρκούδα από δηλητηριασμένα δολώματα

Xρήση δηλητηριασμένου δολώματος έγινε και στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αετομηλίτσας Ιωαννίνων, όπου βρέθηκε νεκρός ένας Χρυσαετός και μικρά θηλαστικά

arkouda
Ακόμη μια νεκρή αρκούδα, μετά από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Αβδέλλα στον νομό Γρεβενών, εντός του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την «Καλλιστώ», Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση καθώς και την Μονάδα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Παράλληλα, η Μονάδα Διαχείρισης του ΕΠ Β. Πίνδου ειδοποιήθηκε και για άλλο κρούσμα χρήσης δηλητηριασμένου δολώματος στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αετομηλίτσας Ιωαννίνων, όπου βρέθηκε νεκρός ένας Χρυσαετός και μικρά θηλαστικά, ενώ το προηγούμενο διάστημα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ολύμπου από τις Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων του ΟΦΥΠΕΚΑ 193 δηλητηριασμένα δολώματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα 12 δεδομένα που δείχνουν την ανοδική πορεία της Οικονομίας - Αύξηση καταθέσεων κατά €50 δισ. ευρω, ρεκόρ σε επενδύσεις

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με φόντο την απόφαση ΣτΕ: «Ουρά τη κυβέρνησης ο Ανδρουλάκης» - «Παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες ο Κασσελάκης»

Όμηρος σκοτώθηκε από πυρά ισραηλινού ελικοπτέρου σε όχημα τρομοκρατών της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, λένε οι IDF
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης