Το τελευταίο εικοσιτετράωρο αφίχθησαν στην Λαμπεντούζα670 μετανάστες και πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 333 την περασμένη νύχτα.
Στο μικρό αυτό νησί νότια της Σικελίας έφτασαν συνολικά 22 πλεούμενα. Σε όλες τις περιπτώσεις, παρασχέθηκε βοήθεια από την ιταλική ακτοφυλακή.
Ο διάπλους της Μεσογείου ξεκίνησε από τις ακτές της Λιβύης και της Τυνησίας και οι αφιχθέντες προέρχονται κυρίως από την Νιγηρία, την Σενεγάλη, την Γκάμπια, την Αίγυπτο και το Πακιστάν.
Σε καθένα από τα πλεούμενα που έφθασαν χθες και σήμερα στην Λαμπεντούζα επέβαιναν από 33 μέχρι και 57 άνθρωποι.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.