Ο Ρέμος και ο Πηλαδάκης πουλάνε τις βίλες τους στη Μύκονο για να πληρώσουν κόκκινα δάνεια

Ο Ρέμος και ο Πηλαδάκης πουλάνε τις βίλες τους στη Μύκονο για να πληρώσουν κόκκινα δάνεια

H στενή σχέση του τραγουδιστή με τον επιχειρηματία, οι μπίζνες από Ελλάδα μέχρι Ζάμπια, οι πλειστηριασμοί και... γιατί θάφτηκε το εκκλησάκι που έχτισαν - Τι δηλώνει ο Κ. Πηλαδάκης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
remos-piladakis-arthro
Προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικούς «κόσμους», αλλά η μοίρα τούς ένωσε με μια στενή φιλία και με μια κοινή επενδυτική διαδρομή, η οποία ωστόσο εξελίχθηκε σε... κοινή περιπέτεια. Ο ένας από οικογένεια μεταναστών στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας όπου έζησε μέχρι τα 10 χρόνια του, για να έρθει στη συνέχεια στην Ελλάδα και από τον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης να αρχίσει να γράφει ένα από τα σπάνια success stories διαρκείας στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Ο δεύτερος από τη Φιλοθέη, όπου και άνοιξε τα φτερά του στον επιχειρηματικό στίβο, το 1986, με ένα βίντεο κλαμπ, για να ακολουθήσει μια μυθιστορηματική διαδρομή, με αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών, μεγάλες «συναντήσεις» με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον που του έδωσε το «χρίσμα» για την αλυσίδα Virgin Megastores, αλλά και με τον αείμνηστο Ανδρέα Βγενόπουλο, που μέσω της συνεργασίας τους άνοιξε ο δρόμος για τα επόμενα βήματα, μέχρι που έγινε μεγάλος παίκτης στις επιχειρήσεις των καζίνο.

piladakis-remos-1
Το εκκλησάκι σήμερα είναι σχεδόν θαμμένο κάτω από ένα βουνό από χώματα. Ο αντιδήμαρχος του νησιού αποκάλυψε ότι έσκαψε με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού


Μια ζωή μαζί

Κλείσιμο
Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης ξεκίνησαν από άλλες αφετηρίες, ωστόσο το τρένο της ζωής ακολούθησε τη δική του πορεία φέρνοντάς τους κοντά. Αυτή η στενή φιλία, που επισφραγίστηκε και με κουμπαριά, δεν δοκιμάστηκε στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό που δοκιμάζεται όμως εσχάτως είναι το επενδυτικό εγχείρημά τους μέσω της εταιρείας R&P Real Estate Investments, που στις δύο δεκαετίες σχεδόν της δράσης της έγιναν μεν κάποιες επιτυχημένες επιλογές μέσω της απόκτησης ακινήτων-φιλέτων, με αρνητικό δε τελικό αποτέλεσμα.

Ανάμεσα στα ακίνητα που απέκτησε η R & P Real Estate Investments είναι και η έκταση με τις «δίδυμες» βίλες στον Φωκό της Μυκόνου, η οποία βρέθηκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες μετά την αποκάλυψη για το «θάψιμο» ενός μικρού ναού που υπάρχει εντός του χώρου του οικοπέδου.

Το ιδιωτικό εκκλησάκι

Η υπόθεση, η οποία ήρθε στο φως έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ του protothema.gr (και του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη), έχει να κάνει ακριβώς με την «εξαφάνιση» της μικρής εκκλησίας των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, η οποία πλέον είναι θαμμένη κάτω από ένα βουνό χώμα και έχει σκεπαστεί με φρύγανα.

Η εξέλιξη αυτή διαπιστώθηκε από τον αντιδήμαρχο Μυκόνου Δημήτρη Κουτσούκο, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα ο αντιδήμαρχος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο, αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η βίλα στην οποία διέμενε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έχει πωληθεί. Αλλες πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι η εν λόγω βίλα, στον περιβάλλοντα χώρο της οποίας βρίσκεται το εκκλησάκι, ανήκει στον Κ. Πηλαδάκη και όχι στον Α. Ρέμο που έχει τη διπλανή. Οι σχετικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον εξαγοράς από μια γυναίκα, μέλος αραβικής οικογένειας, ενώ και στο γεγονός ότι οι βίλες μισθώνονταν επί χρόνια σε διάφορους τουρίστες, μεταξύ των οποίων και Αραβες, αποδίδουν αρκετοί το «θάψιμο» του μικρού ναού.

Τα θυρανοίξια του οποίου έγιναν στις 21 Αυγούστου 2015, λίγο διάστημα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των βιλών από τους Α. Ρέμο και Κ. Πηλαδάκη. Το δε μπάζωμα πρέπει να συντελέστηκε πριν από μερικούς μήνες, καθώς μέχρι τον Ιούνιο του 2023 το εκκλησάκι δέσποζε μέσα στο οικόπεδο της βίλας, όπως επιβεβαιώνεται και από σχετική αεροφωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr. Η αποκάλυψη, πάντως, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

piladakis-remos-2
Τα θυρανοίξια του ναΐσκου έγιναν στις 21 Αυγούστου 2015, λίγο διάστημα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των πολυτελών κατοικιών στην πιο ήσυχη γωνιά της Μυκόνου


Η αντίδραση Πηλαδάκη

Από πλευράς των ιδιοκτητών, ο Κ. Πηλαδάκης, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε ότι ο ναΐσκος είναι κατασκευασμένος σε ιδιωτικό χώρο, εντός της έκτασης των 12 στρεμμάτων στον Φωκό της Μυκόνου, χωρίς να έχει καμία σχέση ή εμπλοκή η Εκκλησία. Ακόμη σημείωσε ότι «κάθε τετραγωνικό έχει χτιστεί νόμιμα», και ότι ειδικά για το εκκλησάκι κατατέθηκαν ήδη από το 2015 όλα τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ληφθεί άδεια από τη ναοδομία, υπηρεσία που στο μεταξύ καταργήθηκε. Μάλιστα, αναφερόμενος στις ενέργειες του αντιδημάρχου Μυκόνου, δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει σε μηνύσεις για την είσοδο τρίτων προσώπων στην ιδιοκτησία του. Την υπόθεση έχουν αναλάβει ήδη οι δικηγόροι του.

Ενα άλλο όμως κρίσιμο ζήτημα που προκύπτει από την αντίδραση του κ. Πηλαδάκη είναι ότι η έκταση που περιλαμβάνει, εκτός από το εκκλησάκι, τις δύο πολυτελείς οικίες και ανήκει στην εταιρεία R&P Real Estate Investments, διατίθεται προς πώληση προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη, αλλιώς θα περάσει στα χέρια servicer.

Με άλλα λόγια, έχει δοθεί ένα περιθώριο χρόνου από την εταιρεία servicer που, κατά πληροφορίες, είναι η Intrum, προκειμένου οι δύο συνιδιοκτήτες να πουλήσουν το ακίνητο. Αν όμως αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα περάσει στον έλεγχο της Intrum και θα ακολουθήσει τον δρόμο του πλειστηριασμού... Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ακόμη και η πιθανότητα να γίνει αίτηση κατεδάφισης του ναΐσκου.

Η κουμπαριά των R&P

Επιστήθιοι φίλοι από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, αλλά και κουμπάροι από τον Ιούνιο του 2004, όταν ο τραγουδιστής πάντρεψε τον Κώστα Πηλαδάκη με την τότε σύζυγό του, ηθοποιό και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή, αποφάσισαν να χαράξουν εν μέρει κοινή πορεία και στον επιχειρηματικό στίβο. Κάπως έτσι, τα Χριστούγεννα του 2005 προχώρησαν στη σύσταση της R&P Real Estate Investments S.A. με την επωνυμία της να προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων τους, δηλαδή «Ρ» και «Π». Πρόεδρος της εταιρείας ανέλαβε ο Αντώνης Πασχαλίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αντώνη Ρέμου, και διευθύνων σύμβουλος ο Κώστας Πηλαδάκης.

-Σχεδόν άμεσα, στις 30 Δεκεμβρίου 2005, η εταιρεία έκανε την πρώτη επενδυτική κίνησή της στη σκακιέρα του real estate, με την εξαγορά ακινήτου (οικοπέδου με κτίριο) στη Γλυφάδα, επί της συμβολής των οδών Αγγελου Μεταξά και Πανδώρας, προς 1,85 εκατ. ευρώ.

-Τον Μάρτιο του 2007 ακολούθησε η εξαγορά οικοπέδου στον Δήμο Γλυφάδας αντί 2,5 εκατ. ευρώ, το οποίο πουλήθηκε λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, έναντι 2,65 εκατ. ευρώ.

piladakis-remos-3
Αντώνης Ρέμος και Κώστας Πηλαδάκης σε διακοπές στη Μύκονο


Την επόμενη χρονιά, όμως, το 2008, όταν η χώρα εισερχόταν στο μακρύ και σκοτεινό τούνελ της οικονομικής κρίσης, οι δύο συνέταιροι αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στο Νησί των Ανέμων.

-Ετσι, στις 25 Ιουνίου 2008 προχώρησαν μέσω δύο συμβολαίων που έγιναν μαζί (με αριθμούς 68313 και 68314) στην εξαγορά δύο ακινήτων στη θέση Φωκός ή Φυλλάδια της πρώην κοινότητας Ανω Μεράς του Δήμου Μυκόνου, αντί 1,75 εκατ. ευρώ το καθένα. Δηλαδή, το συνολικό τίμημα για την έκταση στον Φωκό ανήλθε σε 3,5 εκατ. ευρώ.

-Ακολούθησε στις 5 Δεκεμβρίου 2008 η αγορά ποσοστού 30/100 εξ αδιαιρέτου ενός αγροτεμαχίου έναντι 1,2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας, εντός του 2014 ολοκληρώθηκε η περάτωση και επίπλωση των κατοικιών στη Μύκονο και η εταιρεία προχώρησε στην έκδοση ειδικού σήματος λειτουργίας μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων. «Οι κατοικίες μπορούν να λειτουργήσουν πλέον ως τουριστικές επιπλωμένες επαύλεις αποφέροντας σημαντικά έσοδα στην επιχείρηση», τονιζόταν χαρακτηριστικά.

Πάντως, ήδη από το 2009 είχαν αρχίσει να δημοσιεύονται πληροφορίες σε lifestyle περιοδικά ότι οι δύο επιστήθιοι φίλοι αγόρασαν στο ίδιο συγκρότημα δύο πολυτελείς τριώροφες βίλες και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Οπως λεγόταν τότε, «τα εκπληκτικά σπίτια των δύο κολλητών και κουμπάρων βρίσκονται στον Φωκό, σε μια από τις πιο ήσυχες παραλίες του νησιού».

Στην περιοχή υπήρχε τότε μία μόνο ταβέρνα και μία μοναδικής ομορφιάς μη οργανωμένη παραλία. Για τον Αντώνη Ρέμο, άλλωστε, η Μύκονος ήταν για χρόνια αγαπημένος προορισμός όχι μόνο για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, με τα... αξημέρωτα βράδια στο «Nammos», παρουσία εκατοντάδων rich and famous που κατανάλωναν αφειδώς τις πεντάλιτρες σαμπάνιες, να αφήνουν εποχή.

Η «χασούρα» της εταιρείας

Δεν είχε όμως την ίδια επιτυχία και το κοινό επενδυτικό σχήμα των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη. Οπως προκύπτει από τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας τους, η R&P Real Estate Investments S.A. κατά την τελευταία δεκαετία μόλις σε δύο χρήσεις εμφάνισε κέρδη και σε όλες τις άλλες ζημίες, με το σύνολο των συσσωρευμένων ζημιών να φτάνει ήδη το 2014 στα 3,76 εκατ. ευρώ. Με βάση τα τελευταία δημοσιευμένα αποτελέσματα για τη χρήση του 2022, τα έσοδα ήταν 485.430 ευρώ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ζημίες ύψους 3,01 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η εταιρεία μέχρι και το 2021 εμφάνιζε πάγια περιουσιακά στοιχεία αξίας 17,23 εκατ. ευρώ, αλλά το 2022 αυτά μειώθηκαν στα 8,72 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, το σύνολο των υποχρεώσεων ήταν τα προηγούμενα χρόνια της τάξης των 12,5-13 εκατ. ευρώ, ενώ το 2022 είχαν μειωθεί στα 9,64 εκατ. ευρώ, με το χρέος το οποίο καλύπτεται με εξασφαλίσεις να ανέρχεται σε 9,27 εκατ. ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Οκτώβριο του 2021 έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 270.000 ευρώ, κατόπιν της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο διαμορφώθηκε σε 899.020 ευρώ.

Πάντως, στις οικονομικές καταστάσεις δεν διευκρινίζεται η πηγή των εσόδων, τα οποία προφανώς προέρχονται από τη μίσθωση των επενδυτικών ακινήτων της εταιρείας, σε Γλυφάδα και Μύκονο.

Ωστόσο, όπως καταγραφόταν στα αποτελέσματα για τη χρήση του 2014, τα έσοδα από τη μίσθωση χώρων του ακινήτου επί της συμβολής των οδών Αγγελου Μεταξά και Πανδώρας, στη Γλυφάδα, ανήλθαν εκείνη τη χρονιά σε 234.398 ευρώ. Δεδομένου όμως ότι οι περισσότερες από τις μισθώτριες εταιρείες, όπως οι Vivere Entertainment, Theros Int Gaming, Ελληνικό Καζίνο Κέρκυρας, είναι συμφερόντων του Κ. Πηλαδάκη, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων έβγαινε από τη μία τσέπη και έμπαινε στην άλλη.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες έχουν προχωρήσει και σε άλλες επενδυτικές κινήσεις, πέραν των παραπάνω, εντός, αλλά και εκτός συνόρων. Μάλιστα, οι δραστηριότητές τους έφτασαν μέχρι και στην Αφρική.

Προ δεκαετίας είχε γίνει γνωστό ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Πηλαδάκης επισκέπτονταν συχνά τη Ζάμπια συνοδεία των συντρόφων τους, δηλαδή της Υβόννης Μπόσνιακ και της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσε σχέση τότε ο δεύτερος. Εκτός όμως από την τουριστικού χαρακτήρα εξερεύνηση της αφρικανικής χώρας, τα ταξίδια είχαν και επενδυτικό περιεχόμενο. Ετσι, ο Κ. Πηλαδάκης προχώρησε από τον Ιούλιο του 2012 στη δημιουργία του καζίνο Diamond Lusaka, σε κτίριο 1.000 τ.μ. στην πρωτεύουσα της Ζάμπια, τη Λουσάκα, που είχε τότε 4 εκατομμύρια κατοίκους.

Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος, το 2013, στο «ΘΕΜΑ»: «Αποφάσισα να πάρω τα μπογαλάκια μου και να πάω σε μια ξένη χώρα, δίνοντας αγώνα για να είμαι συνεπής απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο», σε μια περίοδο που τα καζίνο στην Ελλάδα είχαν πτώση κατά 60% και μόνο από το Καζίνο της Ξάνθης είχε ζημία 270.000 ευρώ τον μήνα, κατά τα λεγόμενά του.

Οι δύο συνέταιροι είχαν όμως κι άλλα σχέδια για τη Ζάμπια, καθώς συζητούσαν με τοπικούς επιχειρηματίες το στήσιμο μιας αλυσίδας καταστημάτων τροφίμων. Φιλόδοξα πλάνα είχαν πιο πρόσφατα και για τη Μύκονο, όπου σκόπευαν να ανοίξουν εστιατόριο με μπέργκερ, κάτι που τελικά δεν ευοδώθηκε.

piladakis-remos-4
Σε πλειστηριασμό έχει βγει η πολυτελής κατοικία Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 4.317.000 ευρώ


Στη δίνη πλειστηριασμών

Αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το εύρος των κοινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, το σίγουρο είναι ότι ο Α. Ρέμος και ο Κ. Πηλαδάκης μπλέχτηκαν... από κοινού στην περιπέτεια των πλειστηριασμών. Οχι μόνο των «επαπειλούμενων» για τις βίλες στη Μύκονο, αλλά και αυτών που έχουν ήδη γίνει και έφεραν την απώλεια ενός από τα επενδυτικά ακίνητα της R&P Real Estate Investments. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο μπήκε το 30% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας αδόμητου αγροτεμαχίου 22,4 στρεμμάτων στο Κορωπί. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η αγοραία αξία του όλου αγροτεμαχίου υπολογίστηκε στα 2.933.000 ευρώ και για το 30% στα 792.000 ευρώ, που ήταν και η αρχική τιμή πρώτης προσφοράς.

Το οικόπεδο είναι επικλινές σε διάφορα σημεία του και εντός υπάρχουν διάσπαρτα δέντρα (αγριελιές, θάμνοι, ελιές κ.ά.), ενώ παλαιότερα είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου, η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Αποκτήθηκε από την εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2008, βαρυνόταν με προσημείωση υποθήκης υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, και η αναγκαστική κατάσχεση έγινε στις 14 Ιουνίου 2021. Ο πρώτος πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, έγινε λοιπόν με τιμή εκκίνησης 792.000 ευρώ και είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου 2022, ο δεύτερος έγινε στις 9 Μαρτίου και ο τρίτος στις 15 Ιουνίου, αλλά όλοι κατέληξαν άγονοι.

Στις 20 Ιουλίου 2022 έγινε ο τέταρτος με την τιμή εκκίνησης μειωμένη κατά 20%, στα 633.600 ευρώ, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ακολούθησαν άλλες δύο προσπάθειες μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2022, που χτύπησε ξανά το σφυρί με την τιμή να έχει υποχωρήσει ακόμη περισσότερο, στις 514.800 ευρώ, δηλαδή στο 65% της αρχικώς ορισθείσας.

Ακίνητα σε Βούλα, Γλυφάδα

Για τον Κώστα Πηλαδάκη η αρνητική εμπειρία των πλειστηριασμών είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα. Αλλωστε, οι επιχειρήσεις του που ελέγχουν τα Καζίνο Ρίου, Θράκης και Κέρκυρας βρίσκονται εδώ και χρόνια σε διαδικασία εξυγίανσης.

Ηδη από τον Δεκέμβριο του 2017 η Τράπεζα Πειραιώς έβγαλε στο σφυρί μεγάλο ακίνητό του στο Πανόραμα της Βούλας. Ενα εντυπωσιακό τριώροφο κτίριο με χώρους 600 τ.μ., με τέσσερις master κρεβατοκάμαρες, πολυτελή λουτρά, playroom, μοντέρνα καθιστικά, δωμάτιο γκαρνταρόμπας, υπόγεια πάρκινγκ, αλλά και εσωτερική πισίνα 35 τ.μ. Ο αρχικός πλειστηριασμός είχε οριστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2017 με τιμή πρώτης προσφοράς 1,081 εκατ. ευρώ. Το σφυρί όμως δεν χτύπησε τότε λόγω αποχής των συμβολαιογράφων και επαναπρογραμματίστηκε για τις 9 Μαΐου 2018.

Πολύ πιο πρόσφατα, στο στόχαστρο μπήκε και η κατοικία του στη Γλυφάδα. Ο πλειστηριασμός είχε οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024 με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή πρώτης προσφοράς τα 4.317.000 ευρώ, αλλά οδηγήθηκε σε αναστολή. Πρόκειται για ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο έκτασης 879,95 τ.μ. στη θέση «Πυρνάρι» εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως και στη διασταύρωση των οδών Οινόης και Αιγίνης. Εντός του οικοπέδου υφίσταται κτίριο κατοικίας και στον ακάλυπτο χώρο έχει κατασκευαστεί πισίνα επιφάνειας 86,70 τ.μ. Το κτίριο εξωτερικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης και η ποιότητα κατασκευής του χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα πολυτελής.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα προνομιακή, καθώς προσφέρει ησυχία και πολύ καλή ρυμοτομία, ενώ ταυτόχρονα απέχει πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Γλυφάδας, όπου αναπτύσσεται η κοινωνική και εμπορική ζωή της πόλης.

Πάντως το εν λόγω ακίνητο κουβαλάει 11 προσημειώσεις και υποθήκες καθώς και 7 αναγκαστικές κατασχέσεις. Τώρα μένει να φανεί εάν οι δύο συνέταιροι θα προλάβουν να πουλήσουν τις βίλες της Μυκόνου ή αν θα πάρουν κι αυτές τον δρόμο για το σφυρί...


Ειδήσεις σήμερα:

Τριπλή ήττα για Ερντογάν στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Reuters: Οι Τούρκοι των τιμώρησαν

Αλλάζουν όλα στους ελέγχους της εφορίας: Κάμερες, συντηρητικές κατασχέσεις και ρύθμιση «πληρώστε και γλιτώστε»

Οι Κόκκινοι έπαιξαν με στρατηγική στην κάλπη του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης