Μύκονος - εκκλησάκι: Χτισμένο νόμιμα και σε ιδιωτικό χώρο, λένε οι ιδιοκτήτες

Μύκονος - εκκλησάκι: Χτισμένο νόμιμα και σε ιδιωτικό χώρο, λένε οι ιδιοκτήτες

Δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά για το ζήτημα του ναού εντός της ιδιοκτησίας τους μετά την παρέμβαση αντιδημάρχου του νησιού

naiskos
Κατασκευασμένος σε ιδιωτικό χώρο, χωρίς να έχει καμία σχέση ή εμπλοκή η Εκκλησία είναι ο ναΐσκος εντός της έκτασης των 12 στρεμμάτων στον Φωκό της Μυκόνου που διαπιστώθηκε ότι έχει σκεπαστεί με άμμο.

Η έκταση που περιλαμβάνει εκτός από το εκκλησάκι δύο πολυτελείς οικίες ανήκει στην εταιρεία R+P (των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη) και διατίθεται προς πώληση προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη, αλλιώς περνά στα χέρια servicer.

Όπως είπε στο protothema.gr ο εκ των ιδιοκτητών του ακινήτου κ. Κ. Πηλαδάκης «κάθε τετραγωνικό έχει χτιστεί νόμιμα», ενώ ειδικά για το εκκλησάκι κατατέθηκαν ήδη από το 2015 όλα τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ληφθεί άδεια από τη ναοδομία, υπηρεσία που στο μεταξύ καταργήθηκε. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο ναΐσκος δεν υπάγεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη Μητρόπολη, ενώ ευρίσκεται εντός του ιδιωτικού χώρου.

Μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε μηνύσεις για την είσοδο τρίτων προσώπων στην ιδιοκτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πώς μπήκαν και πώς δηλώνει κάποιος (σ.σ. αντιδήμαρχος της Μυκόνου) ότι έσκαψε εντός του ιδιωτικού χώρου.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς σχετικά με την αναμενόμενη αυτοψία της Πολεοδομίας εντός του ακινήτου, ο κ. Πηλαδάκης απάντησε ότι τα πάντα είναι καθ' όλα νόμιμα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Όμηρος της Χαμάς μιλά για τη σεξουαλική κακοποίησή της στη Γάζα - «Είμαι κακός, μην το πεις στο Ισράηλ»

Αλλάζουν όλα για τη χρήση κινητών στα σχολεία: Μέχρι και οριστική αποβολή στο νέο ποινολόγιο

Ένοχος οδηγός αυτοκινήτου που «φρέναρε» απότομα και «καρφώθηκε» μοτοσυκλέτα από πίσω του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης