Κρήτη: «Γάζωσαν» με σφαίρες τις εγκαταστάσεις επιχείρησης στο Ηράκλειο

Κρήτη: «Γάζωσαν» με σφαίρες τις εγκαταστάσεις επιχείρησης στο Ηράκλειο

Πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές στο κτίριο και τον εξοπλισμό της επιχείρησης

peripoliko
Άλλοι γιόρταζαν τα Κούλουμα και άλλοι συνέχιζαν τις Αποκριές ντυμένοι... «πιστολέρο» στο Ηράκλειο, όπου εξαπέλυσαν επίθεση στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης επεξεργασίας ελαιόλαδου στην κοινότητα Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων  στο Ηράκλειο Κρήτης και τις "γάζωσαν" με σφαίρες!

Η επιδρομή έγινε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι δράστες πλησίασαν από έναν αγροτικό δρόμο την επιχείρηση από την πίσω πλευρά της, ανέβηκαν σε ένα τοιχίο και πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές στο κτίριο και τον εξοπλισμό της, προκαλώντας σοβαρές ζημιές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ στις δεξαμενές και τα πάνελ.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, που δεν λειτουργούσε κατά την διάρκεια του εορταστικού τριημέρου, διαπίστωσαν τις ζημιές το πρωί της Τρίτης, όταν είδαν νερό να τρέχει από έναν σωλήνα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας μαζί με το Εγκληματολογικό έκαναν επιτόπια αυτοψία και αναζητούν τα ίχνη των δραστών, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής.


Ειδήσεις σήμερα:

Η άνοιξη ήρθε πολύ νωρίς φέτος και αυτό δεν είναι καλό - Οι επιπτώσεις του σύντομου χειμώνα

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας

Παραγωγός του TMZ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν είναι όντως η Κέιτ στο βίντεο της βόλτας με τον Ουίλιαμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης