Πολυπληθές κύκλωμα εισήγαγε και διακινούσε κάνναβη

Πολυπληθές κύκλωμα εισήγαγε και διακινούσε κάνναβη

Το κύκλωμα προμήθευσε τουλάχιστον 267 χρήστες ναρκωτικών από τον Ιούνιο του 2022 – Συνελήφθησαν 12 άτομα και ταυτοποιήθηκαν άλλα 25, εκ των οποίων 7 είναι έγκλειστοι στις φυλακές

peripoliko
Σχεδόν δυο χρόνια δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα τα μέλη μιας πολυπληθούς εγκληματικής οργάνωσης τα οποία δραστηριοποιούνταν σε περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, όπου προμήθευαν τουλάχιστον 267 χρήστες ναρκωτικών από τον Ιούνιο του 2022.

Με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Δράμας που έφτασαν στα ίχνη των μελών της μετά από πολύμηνες έρευνες και με την συμμετοχή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νευροκοπίου, συνελήφθησαν την Πέμπτη πέντε Έλληνες και επτά αλλοδαποί και έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 25, επτά από τους οποίους είναι ήδη έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκανε ο σκύλος ανιχνευτής «Vera» σε τέσσερα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 926,7 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, δυο ζυγαριές ακριβείας και κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 3.250 ευρώ.

Σε βάρος όλων των μελών του κυκλώματος σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Drama-speira-kannabi__1_



Ειδήσεις σήμερα:

Αλλοδαποί δύο από τους τρεις προσαχθέντες από την Πανεπιστημιούπολη μετά τις επιθέσεις στου Ζωγράφου - Τι βρήκαν στις εστίες

Η ιστορία του Κοντιζά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του - «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;»

14 και σήμερα για τον στρατιώτη Κασσελάκη: Σε θάλαμο 15 ατόμων και με ειδικό γραφείο στο στρατόπεδο της Θήβας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης