Ρέθυμνο: Της υποσχέθηκαν Power pass και άδειασαν τον λογαριασμό της

Ρέθυμνο: Της υποσχέθηκαν Power pass και άδειασαν τον λογαριασμό της

Μπαράζ από απάτες και με τροχαία

apath_diadiktyo
Ό,τι είχε και δεν είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της μια 61χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο άρπαξε ένας άγνωστος προς το παρόν απατεώνας, ο οποίος της τηλεφώνησε παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ για να την "ενημερώσει" ότι δικαιούται το επίδομα Power pass.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε η γυναίκα, ο δράστης κατάφερε να την πείσει με διάφορα επιχειρήματα ότι για να παραλάβει τα χρήματα, έπρεπε να πάει σε ένα ΑΤΜ και να ακολουθήσει τις υποδείξεις του. Με τον τρόπο αυτό, μετέφερε από τον λογαριασμό της σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου που ερευνούν τη νέα υπόθεση απάτης, ζήτησαν συνδρομή από τις τράπεζες για να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό και σχηματίζουν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Μπαράζ από απάτες με τροχαία

Μόνο μια ηλικιωμένη ξεγελάστηκε από το μπαράζ δεκάδων τηλεφωνημάτων για υποτιθέμενα τροχαία ατυχήματα που εξαπέλυσαν άγνωστοι απατεώνες τις τελευταίες ημέρες σε ανυποψίαστους κατοίκους του Αγρινίου και παρέδωσε το ποσό των 6.000 ευρώ στους "εισπράκτορες" της σπείρας.

Κλείσιμο
Άλλο ένα υποψήφιο θύμα γλίτωσε επειδή έτυχε να βρίσκεται μαζί της η κόρη της, για την οποία οι δράστες της είπαν ότι είχε τραυματιστεί, ενώ τουλάχιστον άλλες δυο γυναίκες έτρεξαν αλλόφρονες στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι νοσηλεύονται συγγενικά τους πρόσωπα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους απατεώνες.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί 21χρονος και 20χρονος σε τροχαίο στην Αριδαία - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε κολώνα

Χρήστος Μιχαηλίδης-Ρόμπιν Σάιμς: Η μυθική ζωή, οι παράνομες αρχαιότητες, η Σχοινούσα και τα απομεινάρια μια τραγωδίας

H φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης