Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 36χρονη στα Εξάρχεια - Οι Σομαλοί προσπάθησαν να τη βιάσουν ενώ κοιμόταν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 36χρονη στα Εξάρχεια - Οι Σομαλοί προσπάθησαν να τη βιάσουν ενώ κοιμόταν

Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητείται ο δεύτερος - Αφού διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματός της, πήγαν στο δωμάτιό της και με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν

somalos_exarcheia_arthro
Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που βίωσε μία 36χρονη γυναίκα στα Εξάρχεια όταν ήρθε αντιμέτωπη με δύο άνδρες από τη Σομαλία οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου όταν οι δύο δράστες διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος που μένει η 36χρονη και εισέβαλαν στον χώρο. Μετά από λίγο εντόπισαν την γυναίκα να κοιμάται στο δωμάτιό της και με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν.

Μετέπειτα ένας εκ των δύο δραστών, με χρήση σωματικής βίας, της ζήτησε να του πει που φύλαγε τα τιμαλφή και στη συνέχεια αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, όμως η 36χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να εγκατέλειψε την προσπάθειά του και να συνεχίσει να ερευνά τον χώρο.

Οι Σομαλοί στα Εξάρχεια
Κλείσιμο



Ο δεύτερος δράστης παρέμεινε στο δωμάτιο μαζί της και με την απειλή του μαχαιριού αποπειράθηκε και αυτός να ασελγήσει σε βάρος της γυναίκας, όμως η 36χρονη αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα και ο δεύτερος δράστης να εγκαταλείψει την προσπάθειά του.

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι ερεύνησαν τον χώρο και αφαίρεσαν 1.050 ευρώ, ένα ρολόι χειρός και μία τσάντα που περιείχε το κινητό και προσωπικά έγγραφα της 36χρονης και αποχώρησαν.

Μετά την περιπέτειά της η παθούσα μετέβη στο Τ.Α. Εξαρχείων όπου, από φωτογραφίες σεσημασμένων, αναγνώρισε ανεπιφύλακτα έναν από τους δύο δράστες. Έτσι, μετά από αστυνομική έρευνα, ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ κατά την προανάκριση, «έδωσε» και τον συνεργό του, ο οποίος -επίσης- αναγνωρίστηκε από την 36χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Ο Μητσοτάκης βάζει στο στόχαστρο τα «κομματίδια» δεξιά της ΝΔ - Συσπείρωση δυνάμεων με οδηγό τον πυρσό

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης