Λαμία: Δεν τηρούσε τους περιοριστικούς όρους και οδηγήθηκε στην φυλακή

Λαμία: Δεν τηρούσε τους περιοριστικούς όρους και οδηγήθηκε στην φυλακή

Είχε καταδικαστεί για κλοπή και είχε μείνει ελεύθερος με τον όρο να παραμείνει στην πόλη - Ωστόσο εκείνος έκανε βόλτες στο Αγρίνιο

fylaki
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί ένας 35χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης στη Λαμία και ένας από αυτούς ήταν να παραμείνει στην πόλη και να δίνει το παρών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Όμως, εκείνος κυκλοφορούσε σαν κύριος στο... Αγρίνιο!

Όταν έγινε γνωστό ότι είχε φύει από την πόλη, εκδόθηκε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας το οποίο διέτασσε την σύλληψη του 35χρονου για μη συμμόρφωση σε επιβολή περιοριστικών όρων και τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής ενός έτους και έξι μηνών. Εκεί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το βράδυ της Παρασκευής και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, οδηγήθηκε στην φυλακή.

Χειροπέδες σε φυγόποινο

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για βαριά σωματική βλάβη, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 44χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο νησί, το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ψευδή καταμήνυση εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στον μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου κατά την είσοδο του στη χώρα. Ο φυγόποινος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Ειδήσεις σήμερα

ΝΔ κατά Νίκου Παππά για την «κυβέρνηση δολοφόνων»: Με κυρίαρχη τάση τον πολακισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη

Βρήκα σπίτι για την οικογένειά μου λέει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης- Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του


Copernicus: Ο χειμώνας του 2023-2024 ήταν ο θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης