Η επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών στο επίκεντρο της συνάντησης δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων

Η επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών στο επίκεντρο της συνάντησης δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων

Διεξήχθη και αναλυτική συζήτηση για τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του δικαστικού χάρτη

dikastesa0q1
Ο νέος δικαστικός χάρτης, η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των δικαστικών υπαλλήλων και η επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν κατά συνάντηση της αντιπροσωπείας του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕ, κατά τη συνάντηση, διεξήχθη αναλυτική συζήτηση για τα τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του δικαστικού χάρτη (μετακινήσεις δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων), για το ζήτημα της υποστελέχωσης των δικαστηρίων και την αναγκαιότητα άμεσης κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων – προσλήψεων δικαστικών υπαλλήλων, αλλά και το πάγιο αίτημα της επαναφοράς του επιδόματος ειδικών συνθηκών.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλα τα αιτήματα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας και δεσμεύτηκαν ότι οποιαδήποτε προβλήματα από την εφαρμογή του δικαστικού χάρτη θα αντιμετωπιστούν από κοινού και σε αγαστή συνεργασία, με γνώμονα πάντα την εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης και προς όφελος των πολιτών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η απώλεια 200 κιλών κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη, Κέρκυρα - Θα σκότωναν ακόμα και μέσα σε εμπορικό στην Αθήνα

«Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά» - Πώς ο 64χρονος δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Ο Κασσελάκης αγόρασε σπίτι €1,7 εκατ. στο Κολωνάκι - «Εκτός Αθηνών ο γάμος με τον Τάιλερ, θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης