Κύπρος: Ζήτησαν από τον γιο νεκρής να την πάρει σπίτι... γιατί δεν τη χωρούσε το ψυγείο του νεκροτομείου

Κύπρος: Ζήτησαν από τον γιο νεκρής να την πάρει σπίτι... γιατί δεν τη χωρούσε το ψυγείο του νεκροτομείου

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπεύθυνοι του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου είπαν στον γιο της νεκρής πως δεν την χωρούσε η θυρίδα κατάψυξης και θα την έβαζαν σε ειδικό δωμάτιο, όπου υπολειτουργούσε το κλιματιστικό

nosokomeio_ammoxostou
Δικηγόρος κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha της Κύπρου, ότι υπεύθυνοι του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, παρότρυναν το γιο γυναίκας που έφυγε από ζωή, να μεταφέρει τη σορό της στο σπίτι του, καθώς το κλιματιστικό σε ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου για την συντήρηση νεκρών, ήταν χαλασμένο.

«Κάλεσαν τον πελάτη μου από σταθερό τηλέφωνο του Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και του είπαν ότι λόγω του σωματικού όγκου της μητέρας του, δεν την χωράει η θυρίδα κατάψυξης και θα την έβαζαν στο ειδικό δωμάτιο, ωστόσο εκεί υπολειτουργεί το κλιματιστικό. Έτσι παρότρυναν τον πελάτη μου να πάει στο Νοσοκομείο και να την παραλάβει, να την μεταφέρει σε δωμάτιο που έχει κλιματιστικό. Του είπαν να την πάρει σπίτι και να ανάψει το κλιματιστικό σε χαμηλή θερμοκρασία» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον γιο της γυναίκας, αστυνομικοί του είπαν πως τους κάλεσαν από το Νοσοκομείο να πάνε να παραλάβουν τη σορό και να την μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο, που θα χωρούσαν οι θυρίδες κατάψυξης.

Με βάση τις καταγγελίες της οικογένειας, ενώ τελικά το βράδυ ενημέρωσαν το γιο της γυναίκας ότι έφτιαξαν το κλιματιστικό, την επόμενη ημέρα τους πίεζαν ξανά να την κηδέψουν αυθημερόν, καθώς η σορός άρχισε να μυρίζει, εφόσον δεν δούλευε το κλιματιστικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαζάρου, από τις 19 Φεβρουαρίου προχώρησαν σε ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, καθώς και του Γενικού Εισαγγελέα μέσω επιστολών, χωρίς να λάβουν κάποια απάντηση μέχρι στιγμής.



Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης