Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση «μπράβων» σε πελάτες και αστυνομικό σε μπαρ

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση «μπράβων» σε πελάτες και αστυνομικό σε μπαρ

Οκτώ συλλήψεις - Τα μέλη της εν λόγω συμμορίας εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο επιθέσεις σε βάρος εν ενεργεία αστυνομικών καθώς και σε βάρος φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων

bar_arthrou
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των μελών της οργάνωσης που εμπλέκεται σε επιθέσεις σε βάρος πελατών νυχτερινών κέντρων καθώς και σε βάρος φιλάθλων εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Η οργάνωση εξαρθρώθηκε πριν μερικές ημέρες από το Τμήμα Εκβιαστών με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συνολικά οκτώ συλλήψεις. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της εν λόγω συμμορίας εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο επιθέσεις σε βάρος ενεργεία αστυνομικών στο Γκάζι καθώς και σε επιθέσεις σε βάρος φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνονται τα μέλη της συμμορίας να βρίσκονται μέσα σε ένα μπαρ στο Γκάζι και να επιτίθενται σφοδρά με γροθιές και λακτίσματα σε πελάτες, εκ των οποίων ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο:


Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν οι πελάτες να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταβούν σε νοσοκομεία. Όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις που τους διενεργήθηκαν, υπέστησαν, κατά περίπτωση, κατάγματα ρινός, κακώσεις οδόντων κοπτήρων, ήπια ζάλη, κεφαλαλγία, εκτεταμένες εκχυμώσεις στην αριστερή κογχική χώρα, υπόσφαγμα αριστερού οφθαλμού, εκχύμωση με οίδημα στην ράχη της ρινός, πλατιά εκδορά στην αριστερά μετωπιαία χώρα, εκχύμωση στο δεξί κάτω βλέφαρο, βαρύ κάταγμα κλάδου κονδύλου της αριστερής κάτω γνάθου (αντιμετωπίστηκε χειρουργικά), κακώσεις κεφαλής και κάταγμα μέσης φαλάγγος της δεξιάς παραμέσου.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και ένα πρωινό του περασμένου Μαρτίου και πάλι εντός ενός νυχτερινού καταστήματος στο Γκάζι. Τότε μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν με σφοδρότητα και τραυμάτισαν παρέα πελατών του καταστήματος εκ των οποίων, και πάλι, ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός. Οι δράστες κατά την επίθεση χρησιμοποίησαν κοκκάλινα γάντια αναβάτη μοτοσυκλέτας, προκειμένου να προκαλέσουν μεγαλύτερης έκτασης, σωματικές βλάβες.

Παράλληλα, ακόμη μία… «δράση» τους καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2022 κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ». Μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθούν στους παίχτες της φιλοξενούμενης. Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικές δυνάμεις να αποτρέψουν την επίθεση, δέχθηκαν από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, ρίψεις πετρών, πλαστικών καθισμάτων, πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών, φωτοβολίδων χειρός ενώ έκαναν και χρήση πυροσβεστήρων. Συνεπεία των επιθέσεων, ήταν ο τραυματισμός δύο αστυνομικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., τρεις τουλάχιστον εκ των μελών της συγκεκριμένης συμμορίας συμμετείχαν στα εν λόγω επεισόδια.

Κλείσιμο
Τέλος, κάποια από τα μέλη της συμμορίας είχαν εμπλοκή και στο πρόσφατο επεισόδιο με πυροβολισμούς που έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης σε συνέδρους που ζητούσαν αναβολή των εκλογών: «Παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ» - Βίντεο

O Bιν Ντίζελ επιβεβαίωσε το τέλος του «Fast & Furious»

Βασιλιάς Κάρολος: Επιθετικός ο καρκίνος που αντιμετωπίζει, ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή, λέει η Mirror
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης