Διαμαρτυρία έξω από το κτήριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν, αυτήν την ώρα μέλη, φοιτητικών παρατάξεων, μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση της κατάληψης στη Νομική Σχολή.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο Διοίκησης ζητώντας, μεταξύ άλλων, να μην υπάρχει παρουσία της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. και την εκκένωση της κατάληψης, μέλη φοιτητικών συλλόγων προχώρησαν ξανά σε κατάληψη της Νομικής Σχολής, με σκοπό, όπως λένε, να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι αύριο που θα πραγματοποιήσουν συνέλευση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.