Όπως είπε η κυρία Γιάννα για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, «ξεκίνησε να μιλάει ελληνικά» καθώς, όπως είπε, «καταλάβαινε τι του λέγαμε αλλά δεν μπορούσε να απαντήσει».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyzkklbr0tah)
«Μας είπε greek souvlaki» κάποια στιγμή πρόσθεσε η ίδια, η οποία αποκάλυψε ότι ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει ξεκινήσει φροντίστηριο για να μάθει ελληνικά.
Σύμφωνα με την ίδια ο Στέφανος Κασσελάκης διάλεξε την καντίνα χωρίς να γνωρίζει ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόη Βέττα, είναι δεύτερη ξαδέρφη της μητέρας της.
Η κυρία Γιάννα δεν αποκάλυψε, πάντως, το ύψος του μπουρμπουάρ που άφησαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.
Δείτε τις φωτογραφίες από το φαγητό που απόλαυσαν ο Κασσελάκης και ο σύζυγόςι του στα Σέρβια
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.