Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ - Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ - Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους - Κοντά στο σημείο βρέθηκε μοτοσικλέτα  καμένη, πιθανόν των δραστών - Η πρώην σύζυγος του θύματος είχε επίσης δολοφονηθεί το 2018 - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

mandra-arthrou-07
Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, τον οποίο αφού πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Μάνδρα ακολούθως έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν με προφανή στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ' αυτούς. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, οι δράστες πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, στην οδό Αγίας Αικατερίνης. 

Χαρακτηριστικό της οργάνωσης της δολοφονικής επίθεσης είναι ότι έκαψαν επί τόπου το αυτοκίνητο και το θύμα τους, που δεν αναγνωρίζεται για να μην ρισκάρουν να αφήσουν ίχνη. Η δολοφονία έγινε σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από το σπίτι του επιχειρηματία και εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του και είχαν καταγράψει τη ρουτίνα των μετακινήσεών του. 

Μάνδρα βίντεο από το σημείο



mandr

mandra__2_
mandra__3_
mandra__1_
Κλείσιμο

mandra__5_
mandra__6_
mandra-mak-01
mandra__4_
mandra__8_
mandra__7_


Το θύμα είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων, ενώ κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί και στα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων. Επιπλέον τραγικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι η πρώτη σύζυγος του θύματος και μητέρα του μεγάλου γιου του είχε επίσης δολοφονηθεί, στην αυλή του σπιτιού της, στην ίδια περιοχή το 2018. Κίνητρο της δολοφονίας της ήταν η ληστεία. 

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή. Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα και στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν, δίπλα από το καμένο όχημα 15 κάλυκες, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκε Καλάσνικοφ το οποίο εκτιμάται ότι είναι το όπλο της δολοφονίας που πέταξαν οι δράστες μετά την εκτέλεση. Στην αστυνομία έφτασε πληροφορία και για δεύτερο καμένο αυτοκίνητο που ερευνήθηκε, αλλά δεν βρέθηκε άλλο καμένο ΙΧ- βρέθηκε ωστόσο, μια μοτοσικλέτα καμένη σε μικρή απόσταση και εκτιμάται ότι ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών από τον τόπο του εγκλήματος. 

Ειδήσεις σήμερα:

Όλα τα μέτρα για τη βία στα γήπεδα σε ερωτήσεις και απαντήσεις

Κερατσίνι: Ξεσπά η μητέρα της ανήλικης που βίαζε ο παππούς της - «Θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του»

Πούτιν: Ο ακροδεξιός Τάκερ Κάρλσον του πήρε συνέντευξη στην Μόσχα - «Θα είναι επική» προαναγγέλλει σε μήνυμά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης