Παραμένει στον «Άλλο Άνθρωπο» ο Πολυχρονόπουλος παρά τις αποκαλύψεις - Με διαφορετικό δικηγόρο η μάνα του

Παραμένει στον «Άλλο Άνθρωπο» ο Πολυχρονόπουλος παρά τις αποκαλύψεις - Με διαφορετικό δικηγόρο η μάνα του

Εξακολουθεί να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της κοινωνικής κουζίνας - «Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στη δικαιοσύνη», διαμηνύει

polyxronopoulos_katigories_xr
Με ανάρτησή του στις 29 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανακοίνωνε την απόφαση του να απέχει από την διαχείριση της κοινωνικής κουζίνας, ωσότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Μια βδομάδα μετά, ο ίδιος φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη. Μάλιστα σε χθεσινές δηλώσεις του στο MEGA, τόνισε με έμφαση πως εξακολουθεί να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και ότι όποιος θέλει να τον ψάξει, θα τον βρει εκεί. Συνεχίζει να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του «Άλλου Ανθρώπου» και δέχεται όπως ισχυρίζεται, μηνύματα συμπαράστασης από δεκάδες εθελοντές που πιστεύουν στην αθωότητα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyy35zmjr721)


Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν, ότι η μητέρα του, Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, πρόκειται να εκπροσωπηθεί από διαφορετικό δικηγόρο, όπως έκανε άλλωστε και ο κουνιάδος του, Παύλος Τζίτζης, ο οποίος σε δηλώσεις του για τον Πολυχρονόπουλο, είπε ότι ρεζίλεψε την οικογένειά του. «Κατέστρεψε εμένα, τη γυναίκα μου. Μας ξεφτίλισε. Ήθελε να κάνει όλα αυτά αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω έπαιζε; Να έχει δύο πρόσωπα;» ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος, το όνομα του κουνιάδου του Πολυχρονόπουλου, εμφανίζεται στο ΔΣ ΜΚΟ, όπως εμφανίζονται και τα ονόματα της μητέρας του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας και της αδερφής του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων που έχουν αναλάβει την έρευνα μετά την εισαγγελική εντολή, ψάχνουν να βρουν στοιχεία για πιθανό τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με την συγκεκριμένη εταιρία , την διαχείριση της οποίας ανέλαβαν πριν από δυο περίπου χρόνια.

«Άσταδιάλα»

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή LiveNews ο επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα απαντήσει για όσα του καταλογίζονται μόνο στην ελληνική Δικαιοσύνη και σε όλους όσοι έβαλαν έστω και ένα ευρώ στην οργάνωση.

Φορώντας μαύρο φούτερ και με... μήνυμα «ασταδιάλα» και το χαρακτηριστικό του καπέλο, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος λέει πως όποιος τον αναζητά θα τον βρει στο σπίτι του «Άλλου Ανθρώπου»: «Είμαι στον ”Άλλον Άνθρωπο” και είμαι εδώ και όποιος θέλει να έρθει να με βρει εδώ».

Κλείσιμο
«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στη δικαιοσύνη, όταν με καλέσει κι αν με καλέσει και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθούν, και τον κόσμο που πίστευε και πιστεύει σε μένα», είπε χαρακτηριστικά. Ο χώρος του έχει μόνο ένα μπάνιο, ένα διπλό κρεβάτι στο οποίο κοιμάται και ένα παράθυρο καλυμμένο με μαύρες κουρτίνες.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο youtuber Hayate - Κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media

Survivor 2024: Ο υποψήφιος χωρίς ψηφοφορία - Δείτε βίντεο

Δυο ξένοι στην ίδια πόλη - Παρά την άφιξη Χάρι στο Λονδίνο για να δει τον Κάρολο, ο Ουίλιαμ αποκλείει μια συνάντηση μαζί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης