Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - Νέα μαρτυρία: Του παραχώρησα ένα σπίτι στην Κυψέλη και κόντεψε να βγει σε πλειστηριασμό

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - Νέα μαρτυρία: Του παραχώρησα ένα σπίτι στην Κυψέλη και κόντεψε να βγει σε πλειστηριασμό

Η περίπτωση της γυναίκας που παραχώρησε σπίτι που είχε στην Κυψέλη - Λίγο καιρό αργότερα ήρθαν υπέρογκοι λογαριασμοί

polyxronopoulos_xr
Ακόμη μία μαρτυρία για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βλέπει το φως της δημοσιότητας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας και για δύο συγγενικά του πρόσωπα, με τις Αρχές «ξεσκονίζουν» τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές καθώς και τη δράση σε στοιχηματικές εταιρείες.

Όπως αποκαλύπτεται, πριν από τρία χρόνια ο «Άλλος Άνθρωπος» είχε αναρτήσει μία φωτογραφία μητέρας να κοιμάται στον δρόμο αγκαλιά με το παιδί της. Μία γυναίκα είδε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, συγκινήθηκε κι επικοινώνησε με τον Πολυχρονόπουλο ώστε να του παραχωρήσει ένα σπίτι που είχε στην Κυψέλη. Το μαναδικό που του ζήτησε η γυναίκα ήταν να πληρώνονται οι λογαριασμοί. Λίγο καιρό αρργότερα έρχονται υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος και νερού.  

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyy2sbv3xt5t)


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Mega, από τη νέα μαρτυρία προκύπτουν τα εξής:

«Το καλοκαίρι του 2020 είχα μια υπόγεια γκαρσονιέρα, 29 τμ και είδα μια ανάρτηση του Πολυχρονόπουλου που έδειχνε μια μαμά από το Κογκό ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο να κρατάει ένα μωράκι, χωρίς να έχει πού να μείνει. Θυμάμαι ότι ήμουν στην παραλία και επιτόπου του στέλνω μήνυμα. ‘Έχω ένα διαμέρισμα, το οποίο είναι κλειστό εδώ και κάμποσα χρόνια και θέλει κάποιες επιδιορθώσεις και μπορώ να σας το παραχωρήσω. Δε θέλω ενοίκιο, αλλά εννοείται θα αναλάβετε τους λογαριασμούς. Και έτσι έγινε».

Σύντομα όμως η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά.

«Μέχρι που μου ήρθε ένα εξώδικο ότι υπάρχει οφειλή 1.972 ευρώ ΕΥΔΑΠ και αν δεν το πληρώσετε το σπίτι σας θα βγει σε πλειστηριασμό. Εκεί με ”ζώσαν” τα μαύρα φίδια. Τον έψαχνα 2,5 χρόνια. Στα τηλέφωνα δε μου απαντούσε, στα μηνύματα, στο messenger, στις δύο σελίδες, στα sms, στο κινητό που είχα δε μου απαντούσε κανένας. Μου είχε γυρίσει το μάτι. Την επόμενη μέρα, αφού μου ήρθε το εξώδικο πήγα στην ΕΥΔΑΠ. Έκανα διακανονισμό και επιτόπου πήγα στο σπίτι μου και άλλαξα και κλειδαριά» προσθέτει. 

«Αποφάσισα να πάω, μετά από 2,5 χρόνια που τον αναζητούσα, μαζί με ένα φίλο μου τη μέρα που έκοβε μια πίτα να τον βρω. Και εκείνη τη μέρα μου έδωσαν 2.600 ευρώ για την ΕΥΔΑΠ. Τη ΔΕΗ την είχα κόψει το 2023 στις αρχές, γιατί είχε φτάσει ένας λογαριασμός 800 ευρώ και με παίρναν συνεχώς τηλέφωνο από τη ΔΕΗ» συμπληρώνει.

Καταλήγοντας αναφέρει: «Δηλαδή πας να εμπιστευτείς και τελικά λες καλά είμαστε τόσο ελεεινοί άνθρωποι; Δηλαδή εμένα με έχει προβληματίσει πάρα πολύ αυτό, όσον αφορά στην εμπιστοσύνη που δείχνω στους ανθρώπους, γιατί με αυτό πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή. Και δε θέλω και να το αλλάξω».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρότες: Συλλαλητήριο στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα και κλιμάκωση στα μπλόκα

Ρωχάμης: Η τελευταία συνέντευξη 8 χρόνια πριν τον θάνατό του - «Τα λεφτά από τις ληστείες τα έτρωγα, τα έδινα»

Τατόι: Πώς θα γίνει μετά την ανάπλαση - Δείτε τα σχέδια με εντυπωσιακούς κήπους, μονοπάτια, θερμοκήπια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης