Ιλίσια: 16 συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς με φωτοβολίδες

Ιλίσια: 16 συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς με φωτοβολίδες

Το επεισόδιο εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης – αντισυγκέντρωσης για τα Ίμια

xeiropedes_andras_arthro
Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από την επίθεση με φωτοβολίδες που έγινε σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων από ακροδεξιούς στα Ιλίσια.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Κυριακής (28/1), τη στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Καισαρείας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyqxkgnbvvj5)


Το επεισόδιο εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης – αντισυγκέντρωσης για τα Ίμια. Ειδικότερα, μία ακροδεξιά οργάνωση είχε προγραμματίσει στις 5 χθες το απόγευμα συγκέντρωση για τα Ίμια στην πλατεία Ρηγίλης.

Στο σημείο πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση 200 μέλη εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να μην επιτρέψει στα 50 μέλη της «Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης» να προσεγγίσουν την περιοχή.

Τότε, τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης κινήθηκαν μέσω της Μιχαλακοπούλου προς την πλατεία Μαβίλη και φτάνοντας εκεί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς εκτοξεύοντας φωτοβολίδες προς στελέχη της ομάδας «Δράση», που βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Καισαρείας.

Από το επεισόδιο δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ αρχικά οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 17 προσαγωγές.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης