Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» με πιστόλι σε κατάστημα, απείλησαν τους εργαζόμενους και άρπαξαν 800 ευρώ – Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» με πιστόλι σε κατάστημα, απείλησαν τους εργαζόμενους και άρπαξαν 800 ευρώ – Βίντεο ντοκουμέντο

Τα ξημερώματα της Πέμπτης το νέο περιστατικό ληστείας σε καφέ - ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Μόνο την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκαν τρεις ληστείες σε τρία διαφορετικά καταστήματα της ίδιας αλυσίδας

lhsteia-arthrou
Μία ακόμη ληστεία, αυτή τη φορά υπό την απειλή πιστολιού, σημειώθηκε σε κατάστημα καφέ – ψιλικών, στη Θεσσαλονίκη, με τις κινήσεις των δραστών να έχουν καταγραφεί καρέ - καρέ στα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Το ρολόι δείχνει λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν οι δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τις κουκούλες στο κεφάλι και φορώντας γάντια στα χέρια τους, περιμένουν να αποχωρήσει ο τελευταίος πελάτης από το κατάστημα και αμέσως μετά εισβάλουν για να ξεκινήσουν τη ληστεία.



Κλείσιμο
Ο πρώτος βγάζει αμέσως το πιστόλι και σημαδεύει στο κεφάλι τον υπάλληλο που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο, ενώ ο δεύτερος στέκεται στην άλλη μεριά του μαγαζιού και απειλή τον δεύτερο εργαζόμενο που βρίσκεται στον χώρο.

Με γρήγορες κινήσεις, χωρίς όμως να δείχνει ότι βιάζεται, ο ένας αρπάζει 800 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ψάχνει στα ντουλάπια για να βρει κι άλλα χρήματα, όσο ο συνεργός του παραμένει στην άλλη μεριά του καταστήματος.



Μετά από περίπου δύο λεπτά, οι δύο δράστες τρέπονται σε φυγή, με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους να είναι σε εξέλιξη. Tην υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, μόνο την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκαν τρεις ληστείες σε τρία διαφορετικά καταστήματα της αλυσίδας και οι δράστες πήραν συνολικά πάνω από 5.000 ευρώ. «Έχουν μπει με όπλα, μαχαίρια, κατσαβίδια, έχουν απειλήσει και έχουν χτυπήσει υπάλληλο», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Γεωργία: Η απίστευτη ιστορία των διδύμων που χωρίστηκαν στη γέννα και βρέθηκαν μέσω TikTok

Ταϊλάνδη: Viral το βίντεο με Ταϊλανδέζα να βγάζει βόλτα το λιονταράκι της... μέσα σε μια Bentley
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης