Άρχισε η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας επί της ενοχής ή μη τηςΡούλας Πισπισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της κόρης της Τζωρτζίναςμε χορήγηση κεταμίνης.
Η εισαγγελική αγόρευση άρχισε έπειτα από περίπου έναν χρόνο ακροαματικής διαδικασίας με 89 συνεδριάσεις του δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα περί τους 60 μάρτυρες.
Μέχρι αυτή την ώρα η εισαγγελέας δεν έχει φτάσει ακόμη στο «δια ταύτα», δηλαδή δεν έχει προτείνει ενοχή η αθώωση της κατηγορούμενης.
Στην αγόρευσή της παραθέτει τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία με βάση τις καταθέσεις γιατρών και υπόλοιπων στοιχείων.
Η αίθουσα του δικαστηρίου είναι γεμάτη από κόσμο, ανάμεσά τους και τα μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης μητέρας όπως και ο εν διαστάσει σύζυγος της Μάνος Δασκαλάκης.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.