Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή ο σύζυγός της μετά από καβγά που είχαν μέσα στο σπίτι τους στο Ζεφύρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το καυστικό υγρό με το οποίο την περιέλουσε ο 53χρονος Ρομά και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά ήταν πετρέλαιο ενώ από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε ο αδελφός της ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με πιο ελαφρά εγκαύματα.
Η 45χρονη έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση από πλαστικό χειρουργό ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο πρόσωπό της.
Παράλληλα, άτομα από τη γειτονιά του ζευγαριού τονίζουν πως ο δράστης είναι χρήστης ουσιών και συχνά γινόταν βίαιος με τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.