Χαλκίδα: Το μήνυμα του 26χρονου που έμεινε ανάπηρος όταν έπεσε για τον σταυρό το 2021 - «Δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα»

Χαλκίδα: Το μήνυμα του 26χρονου που έμεινε ανάπηρος όταν έπεσε για τον σταυρό το 2021 - «Δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα»

Ο Γιάννης Διαμιανός είχε τραυματιστεί στον αυχένα στις 6 Ιανουαρίου 2021 στην Αμάρυνθο - Εφτασε μια ανάσα από το θάνατο και δίνει μαθήματα ζωής

amarynthos-art
«Δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος, τα φέρνει μόνο μια στιγμή». Με αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα ο Γιάννης Δαμιανός, ο 26χρονος που την ημέρα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου 2021 στην Αμάρυνθο, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα πέφτοντας για να πιάσει τον σταυρό, έφτασε μια ανάσα από το θάνατο και δίνει μαθήματα ζωής, τρία χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα.

Ο Γιάννης είχε πάει τότε μαζί με τον πατέρα του και δυο φίλους του να ρίξουν τον Σταυρό μόνοι τους, θέλοντας να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Ο τραυματισμός του είχε παγώσει το πανελλήνιο ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.

Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η...

Posted by Γιάννης Δαμιανός on Saturday, December 30, 2023
 

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο η οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ ! Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!» γράφει στη σελίδα του στο Facebook συνοδεύοντας το μήνυμά του με δύο φωτογραφίες του, πριν και μετά το ατύχημα.

amarynthos-1
amarynthos-2


Τον Ιούλιο του 2023 ο Γιάννης Δαμιανός είχε παντρευτεί την αγαπημένη του,η οποία τον είχε στηρίξει στη μεγάλη του περιπέτεια που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο. Έζησε ευτυχισμένες στιγμές μαζί με την οικογένειά του στο γάμο του αφού η γυναίκα που τον βοήθησε ψυχολογικά άλλαξε μαζί του όρκους αιώνιας πίστης.

amarynthos-3
amarynthos-4
amarynthos-5
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του ανασχηματισμού με επίκεντρο την ασφάλεια: Οι αλλαγές στην Κατεχάκη και οι καραμπόλες

Στο φως η λίστα με τους φίλους και πελάτες του Έπσταϊν - Μπιλ Κλίντον και πρίγκιπας Άντριου ανάμεσα στα 150 ονόματα που δημοσιοποιήθηκα

Θρήνος για το βρέφος στην Πτολεμαΐδα - Οι γονείς καταγγέλλουν ότι τους έδιωξαν δύο φορές από το νοσοκομείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης