Μπορεί πριν από σχεδόν 2 χρόνια να έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον.
Ο Γιάννης Δαμιανός, ο νέος που την ημέρα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου 2021 στην Αμάρυνθο, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα, πέφτοντας για να πιάσει τον Σταυρό, έζησε πριν από μερικές ώρες την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.
Δείτε φωτογραφίες:
Παντρεύτηκε την αγαπημένη του η οποία τον είχε στηρίξει στη μεγάλη του περιπέτεια που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο. Ο 26χρονος είχε πάει τότε μαζί με τον πατέρα του και δυο φίλους του να ρίξουν τον Σταυρό μόνοι τους, θέλοντας ο Γιαννης να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.
Ο τραυματισμός του είχε παγώσει το πανελλήνιο ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο. Πριν από λίγες ώρες όμως ο Γιάννης και η οικογένειά του έζησαν ευτυχισμένες στιγμές αφού ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της γυναίκας που τον βοήθησε ψυχολογικά και άλλαξε μαζί του όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.