Πιτσιρίκια έκαναν γκράφιτι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Σύρου

Πιτσιρίκια έκαναν γκράφιτι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Σύρου

Με τέσσερα σπρέι διαφορετικών χρωματισμών στα χέρια, τρεις μαθητές της έκτης Δημοτικού ηλικίας μόλις 11 και 12 χρόνων βανδάλισαν τους τοίχους και τις μαρμάρινες κολώνες του μνημειακού κτιρίου

Syros-anilikoi-vandalismoi
Την ώρα που το εορταστικό γλέντι κορυφωνόταν στην Ερμούπολη της Σύρου, το βράδυ των Χριστουγέννων, τρία ανήλικα παιδιά ξεκίνησαν για να κάνουν πράξη τις "καλλιτεχνικές"... εμπνεύσεις τους γεμίζοντας με συνθήματα την πρόσοψη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης!

Με τέσσερα σπρέι διαφορετικών χρωματισμών στα χέρια, οι τρεις μαθητές της έκτης Δημοτικού ηλικίας μόλις 11 και 12 χρόνων βανδάλισαν τους τοίχους και τις μαρμάρινες κολώνες του μνημειακού κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο, όμως τους τσάκωσαν επ΄αυτοφώρω οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και τους προσήγαν στο τμήμα της πόλης.

Εκεί, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για φθορά δημόσιας περιουσίας και ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου που έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ κλήθηκαν οι γονείς τους που δήλωσαν πρόθυμοι να καλύψουν το οικονομικό κόστος για την αποκατάσταση του κτιρίου, την οποία ανέλαβε κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

Η Ευρώπη αποχαιρετά τους Ντελόρ και Σόιμπλε: Ο ένας με τα πακέτα και ο άλλος με τη λιτότητα


Φωτογραφίες: Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ είναι ίδια με τις κατά 40 χρόνια μικρότερες κόρες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης