Βουδαπέστη: Η Ryanair άφησε χριστουγεννιάτικα 100 Έλληνες εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο - Πάνω από 20 ώρες καθυστέρηση στην πτήση τους

Βουδαπέστη: Η Ryanair άφησε χριστουγεννιάτικα 100 Έλληνες εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο - Πάνω από 20 ώρες καθυστέρηση στην πτήση τους

«Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε επιβάτης της πτήσης, που ήταν προγραμματισμένη για νωρίς χθες το απόγευμα - Άνθρωποι της πρεσβείας βρίσκονται στο πλευρό τους

ellines_budapesti_arthro
Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης παραμένουν περίπου 100 Έλληνες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας προς Αθήνα.

Επιβάτης που είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν υποστεί ταλαιπωρία επί 20 ώρες, πλέον, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί. Όπως ενημερώθηκαν, η πτήση έχει ακυρωθεί. «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία βρίσκεται στο αεροδρόμιο δίπλα στους Έλληνες, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν και να τους βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, όπως τους μεταφέρθηκε, η πτήση είναι ιδιωτικής εταιρείας.

Η Ryanair άφησε χριστουγεννιάτικα 100 Έλληνες εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο


Από την πλευρά της μια άλλη Ελληνίδα επιβάτης λέει στο protothema.gr:

«Είμαστε ακόμα στο αεροδρόμιο  και δεν ξέρουμε ποτε θα φύγουμε. Μας λένε  για 13:40  μάλλον, αλλά κανεις δεν ξέρει. Από χθες ήταν να πετάξουμε 18:25. Μίλησα και με το προξενείο εδώ, αλλά δεν μπορούσε να μας βοηθήσει.

Από τη Ryanair δεν έχει έρθει κανένας εκπρόσωπος να μας ενημερώσει. Χθες ήρθε η αστυνομία να μας βγαλει από το gate που ήμασταν για να βάλουν άλλη πτήση και φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει. Στο τέλος απλά φύγαμε και περιφερόμαστε σε όλο το αεροδρόμιο».

ellines_voudapesti_1
ellines_voudapesti_4
ellines_voudapesti




Ειδήσεις σήμερα:

Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στα ΜΑΤ κοντά στην Πολυτεχνειούπολη

Υπερπλήρεις οι χειμερινοί προορισμοί για τις γιορτές - Αυξημένες 15% οι τιμές από πέρυσι

Το τηλεφώνημα που οδήγησε στον 16χρονο στο έγκλημα στα Καλύβια – Ο ρόλος της μητέρας και του αδερφού του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης