Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστηςπαραμένουν περίπου 100 Έλληνες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίαςπρος Αθήνα.
Επιβάτης που είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν υποστεί ταλαιπωρία για 14 ώρες, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί. Όπως ενημερώθηκαν, η πτήση έχει ακυρωθεί. «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε.
Από την πλευρά της μια άλλη Ελληνίδα επιβάτης λέει στο protothema.gr:
«Είμαστε ακόμα στο αεροδρόμιο και δεν ξέρουμε ποτε θα φύγουμε. Μας λένε για 13:40 μάλλον, αλλά κανεις δεν ξέρει. Από χθες ήταν να πετάξουμε 18:25. Μίλησα και με το προξενείο εδώ, αλλά δεν μπορούσε να μας βοηθήσει.
Από τη Ryanair δεν έχει έρθει κανένας εκπρόσωπος να μας ενημερώσει. Χθες ήρθε η αστυνομία να μας βγαλει από το gate που ήμασταν για να βάλουν άλλη πτήση και φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει. Στο τέλος απλά φύγαμε και περιφερόμαστε σε όλο το αεροδρόμιο».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.