Σε κτήμα στη Δράμα έκρυβαν κάνναβη και κοκαΐνη

Σε κτήμα στη Δράμα έκρυβαν κάνναβη και κοκαΐνη

Συνελήφθησαν ο δράστης και ένας συνεργός του – Κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

astynomia
Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας από έναν Έλληνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο κτήμα του σε αγροτική περιοχή της Δράμας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο δράστης εντοπίστηκε μαζί με έναν αλλοδαπό συνεργό του, συνελήφθησαν και οι δυο και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και σε ένα σπίτι που χρησιμοποιούσαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 562,3 γραμμαρίων, άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 3,22 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μαχαίρι, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση και διέταξε να παραμείνουν υπό κράτηση ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Drama-narkwtika
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε το έγκλημα στα Καλύβια - Ο 16χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια

Έρχεται ρύθμιση για τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ: Θα απαγορεύονται αν έχει προηγηθεί ανατίμηση στο προϊόν

«Υπόθεση Μαγκνίτσκι»: Ξέπλυμα ρωσικής φορολογικής απάτης, πολυτελείς επαύλεις και περίεργοι θάνατοι στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης