Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με «χρυσό» περιεχόμενο από σπίτι στη Ρόδο

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με «χρυσό» περιεχόμενο από σπίτι στη Ρόδο

Τρεις εβδομάδες μετά τη διάρρηξη oι Αρχές εντόπισαν τους δράστες, ένας από τους οποίους μάλιστα είναι ανήλικος

peripoliko_mera_art
Τρεις εβδομάδες μετά την «χρυσή» διάρρηξη με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό και τιμαλφή μεγάλης αξίας που είχε γίνει στο σπίτι μιας γυναίκας στη Ρόδο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν στην οδό Ρόδου– Καλλιθέας τους δράστες που είναι σεσημασμένοι για κλοπές, ένας από τους οποίους μάλιστα είναι ανήλικος.

Οι δυο Ρομά ηλικίας 13 και 25 χρόνων είχαν παραβιάσει στις 28 Νοεμβρίου ένα τζάμι του σπιτιού, είχαν κάνει άνω- κάτω όλα τα δωμάτια και την αποθήκη και είχαν αρπάξει ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 10.400 ευρώ και πλήθος χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 27.000 ευρώ, καθώς και άλλα 800 ευρώ από ένα γραφείο.

Οι δράστες προσήχθησαν για προανάκριση και ομολόγησαν την διάρρηξη, όμως η λεία τους παραμένει άφαντη καθώς δεν αποκάλυψαν αν και πού πούλησαν τα τιμαλφή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Έπιασαν τους δράστες δυο διαρρήξεων

Δύο καφετέριες στο κέντρο του Αγρινίου διέρρηξαν τη μια μετά την άλλη δύο νεαροί Ρομά, οι οποίοι άρπαξαν από το εσωτερικό τους 100 ευρώ, διάφορες συσκευασίες προϊόντων και άλλα αντικείμενα και έγγραφα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους ηλικίας 22 και 19 χρόνων δράστες και να τους εντοπίσουν το πρωί της Πέμπτης, οπότε τους πέρασαν χειροπέδες. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες των δυο καταστημάτων. Σε βάρος των δυο Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Άφησε την τσάντα της μέσα στο αυτοκίνητό της μια γυναίκα όταν πήγε να ανάψει το καντήλι στο μνήμα συγγενικού της προσώπου στο νεκροταφείο του χωριού Αυλάκι στον δήμο Στυλίδας, αλλά όταν επέστρεψε δεν την βρήκε. Άγνωστος είχε ανοίξει το αυτοκίνητο και είχε αρπάξει την τσάντα που είχε μέσα χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας.




Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί το έσκασα από τη μητέρα μου» - Ο έφηβος Άλεξ Μπάτι εξηγεί πώς παρέμεινε 6 χρόνια εξαφανισμένος

Ο 24χρονος στην Πράγα έψαχνε αίθουσα-αίθουσα τα θύματά του - Τι έγραφε στο ημερολόγιό του πριν το μακελειό

Με ήλιο και 20 βαθμούς Κελσίου θα κάνουμε Χριστούγεννα - Τι καιρό θα έχει την Πρωτοχρονιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης