Νέο περιστατικό βίας στο οποίο εμπλέκονται ανήλικοι έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (12/12) έξω από Λύκειο στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 15χρονος βγήκε έξω από το σχολείο, κατόπιν ειδοποίησης από έναν επίσης 15χρονο οποίος είχε πάει έξω από το σχολικό συγκρότημα μαζί με ακόμα 20 άτομα.
Όταν ο 15χρονος βγήκε έξω από το σχολείο, για άγνωστο λόγο, δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές μέχρι τελικά οι συμμαθητές του να παρέμβουν και να τον γλιτώσουν.
Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ ο συνομήλικός του που τον κάλεσε να βγει έξω από το σχολείο συνελήφθη.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.