Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με τροχαίο της κόρης της στην Πέλλα
Η γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που της είπε ότι το παιδί της τραυματίστηκε σοβαρά
Μάνος Τσαγκαράκης
Θύμα απάτης από τις σπείρες που εξακολουθούν να τρομοκρατούν ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν τροχαία ατυχήματα συγγενών τους, έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Σκύδρα της Πέλλας, η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που της είπε ότι η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο απατεώνας, που συστήθηκε ως γιατρός στην τρομοκρατημένη γυναίκα, της είπε ότι το παιδί της χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Η ηλικιωμένη του είπε ότι διέθετε μόνο 5.000 ευρώ για το υποτιθέμενο χειρουργείο και ο «μαϊμού» γιατρός συμφώνησε και της ζήτησε να τα παραδώσει σε συνεργό του, ο οποίος θα πήγαινε στο σπίτι της.
Αρκετή ώρα αφ' ότου η γυναίκα παρέδωσε τα χρήματα, η απάτη αποκαλύφθηκε και ενημερώθηκε η Ασφάλεια η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3