Χειροπέδες σε αλλοδαπό μέλος σπείρας που έκανε απάτες με τροχαία

Χειροπέδες σε αλλοδαπό μέλος σπείρας που έκανε απάτες με τροχαία

Η σπείρα είχε επιχειρήσει να εξαπατήσει τουλάχιστον μία ακόμη γυναίκα, χωρίς να τα καταφέρει

xeiropedes_andras_arthro
Ένα τηλεφώνημα που έγινε τυχαία την κατάλληλη στιγμή, γλίτωσε το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα παρέδιδε μία γυναίκα από την Ορεστιάδα στον «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων που της τηλεφώνησαν παριστάνοντας τους γιατρούς και ισχυρίστηκαν ότι το παιδί της τραυματίστηκε σε τροχαίο και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Για καλή τύχη της μητέρας, ο «τραυματίας» γιος της τής τηλεφώνησε βάζοντας τέλος στην αγωνία της και αποκαλύπτοντας την κομπίνα, για την οποία ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς της Ασφαλείας. Εκείνοι έφτασαν αμέσως έξω από το σπίτι της και συνέλαβαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης τον αλλοδαπό ο οποίος είχε πάει να παραλάβει τα χρήματα και κατέσχεσαν το όχημά του και το κινητό του τηλέφωνο. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι η σπείρα είχε επιχειρήσει να εξαπατήσει τουλάχιστον μία ακόμη γυναίκα, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο αλλοδαπός «εισπράκτορας» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ η έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιστατικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Το ημερολόγιο των πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα - Όλες οι καταβολές ανά Ταμείο


Η σπάνια αναφορά της Άννας Βίσση στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης


Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ χτύπησαν «τρομοκρατικό πυρήνα» στον Λίβανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης