Ναύπακτος: «Ντρέπομαι πάρα πολύ» - Τι λέει μαθήτρια που συμμαθητές της την «έγδυσαν» με εφαρμογή και μοίραζαν τις ψεύτικες φωτογραφίες

Ναύπακτος: «Ντρέπομαι πάρα πολύ» - Τι λέει μαθήτρια που συμμαθητές της την «έγδυσαν» με εφαρμογή και μοίραζαν τις ψεύτικες φωτογραφίες

«Αν δεν με ξέρεις φαίνεται να είναι αληθινή, αλλά δεν είναι» τονίζει - Οι γονείς της 13χρονης κινήθηκαν νομικά

kopela-kinito-kakopiisi
«Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά» λέει μία από τις μαθήτριες στη Ναύπακτο, που είδαν συμμαθητές τους να διακινούν δικές τους ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες.

«Φαίνεται πολύ ρεαλιστική. Αν δεν με ξέρεις φαίνεται να είναι αληθινή, αλλά δεν είναι», είπε η μαθήτρια στο Mega και την εκπομπή Live News για την «αθώα selfie» στον καθρέφτη του σπιτιού της η οποία έγινε εν αγνοία της μία ολόγυμνη φωτογραφία που κυκλοφορούσε από κινητό σε κινητό στο σχολείο.

Δείτε βίντοεο με τις δηλώσεις της ανήλικης:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxd29v2r9jt5)

«Πήραν το πρόσωπο της κόρης μου, μέσω εφαρμογής την ''έγδυσαν'' και άρχισαν να διακινούν τη ψεύτικη γυμνή φωτογραφία της παντού» δηλώνει ο πατέρας της για τους 13χρονους δράστες οι οποίοι, τον τελευταίο μήνα, έπαιρναν φωτογραφίες συμμαθητριών τους, τις επεξεργάζονταν μέσω εφαρμογής, κρατώντας τα πρόσωπα και αφαιρώντας τα ρούχα ενώ στη συνέχεια τις διακινούσαν στο σχολείο.

«Είναι η κόρη μου, η οποία είναι μια από τις κοπέλες. Έχουνε πάρει το κεφάλι της και έχουν κολλήσει στο κεφάλι της από κάτω ένα γυμνό σώμα. Είναι 13 ετών, είναι Β' Γυμνασίου παιδιά και τα παιδιά που έχουν κάνει αυτές τις πράξεις και τα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτή τη σπίλωση, είναι 13 χρονών», είπε ο πατέρας της 13χρονης, συμπληρώνοντας: «Την έχουν δει παιδιά από το σχολείο. Τα παιδιά που την έχουν φτιάξει την φωτογραφία αυτή την έχουν δείξει σε άλλα παιδιά. Δόξα τω Θεώ το έχει πάρει πάρα πολύ ψύχραιμα γιατί έχουμε συζητήσει αρκετά. Το δικό μου παιδί είναι το δικό μου παιδί, τα άλλα παιδιά μπορεί να το πάρουν πολύ διαφορετικά».

Ο πατέρας της ανήλικης έκανε μήνυση και η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, τους δύο 13χρονους αλλά και τους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων. «Εγώ θέλω να κινηθεί η διαδικασία όπως πρέπει να κινηθεί και πιο πολύ από όλα θέλω να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά (οι δράστες), τα οποία είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνουν λάθος, επειδή κάτι γίνεται λάθος».

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου και εκδικητική πορνογραφία.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο, αν και μόλις 13, φέρεται να διακινούσε τις φωτογραφίες και στο Telegram, καθώς φέρεται να ήταν μέλος μιας ιδιωτικής ομάδας, κάτι που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων διαψεύδει κατηγορηματικά. «Δεν υπάρχουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Μόνο στα κινητά στο προαύλιο του σχολείου», αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Οι γονείς της 13χρονης κινήθηκαν νομικά

Κλείσιμο
«Θα το ξεπεράσω», ήταν τα λόγια της 13χρονης μαθήτριας και προσθέτοντας: «Τα παιδιά αυτά είναι στην ίδια τάξη με εμένα, όχι στο ίδιο τμήμα. Βρήκαν τις φωτογραφίες από τα social media, τις έκαναν screenshot λογικά, τις παραμόρφωσαν και τις έκαναν να φαίνονται γυμνές. Άρχισαν να τις δείχνουν σε άλλα παιδιά κι έτσι μαθεύτηκε».

Μόλις το έμαθε η 13χρονη την επόμενη ημέρα πήγε στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε τους γονείς της μαθήτριας και τους ενημέρωσε. Στη συνέχεια οι γονείς της 13χρονης πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλη κυκλοφορίας: Η ΑΑΔΕ έστειλε λάθος στοιχεία σε οφειλέτες του 2018 - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Πέθανε ο πιο μοναχικός και θλιμμένος ελέφαντας του κόσμου – Ζούσε μόνος εδώ και 33 χρόνια

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Blame game» Μπλίνκεν - Χαμάς για την κατάρρευση της εκεχειρίας στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης