Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε από γέφυρα - Σοκαριστικό βίντεο
Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του οχήματος - Αρκετά τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές λόγω βροχής σήμερα - Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση ανάσυρσης
Φορτηγό έπεσε το πρωί από γέφυρα, στη σύνδεση της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκηςμε την ΠΑΘΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός.
Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς ο οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημα.
Το βαρύ όχημα κινούνταν στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Καλοχωρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας είναι Τούρκος 50 ως 55 ετών. Μετά το τροχαίο βγήκε μόνος του από το βαρύ όχημα και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις το. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
Η βροχόπτωση που επικρατεί από νωρίς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές. Σε βασικές οδικές αρτηρίες επικράτησαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Κλείσιμο
Δείτε εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο:
H οδός Ολύμπου, παράλληλη της ΠΑΘΕ, έχει κλείσει λόγω της επιχείρησης ανάσυρσης του βαρέως οχήματος.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.