Σέρρες: Έπιασαν δεύτερο εισπράκτορα της ίδιας σπείρας απατεώνων

Σέρρες: Έπιασαν δεύτερο εισπράκτορα της ίδιας σπείρας απατεώνων

Ο 42χρονος Βούλγαρος σκόπευε να περάσει στην πατρίδα του με 19.750 ευρώ από την απάτη σε βάρος μιας 71χρονης στη Λάρισα

sillipsi
Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τη σύλληψη στον Προμαχώνα του 42χρονου Βούλγαρου που σκόπευε να περάσει στην πατρίδα του με 19.750 ευρώ από την απάτη σε βάρος μιας 71χρονης στη Λάρισα, καθώς την Δευτέρα συνελήφθη ένας ακόμη συνεργός του με λεία από άλλη απάτη που είχαν κάνει στις Σέρρες.

Ο δεύτερος αλλοδαπός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και στο όχημα που οδηγούσε με σκοπό να διαφύγει στην πατρίδα του βρέθηκαν κρυμμένα 7.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Όπως αποδείχθηκε, τα είχε παραλάβει νωρίτερα από μια ηλικιωμένη η οποία είχε πειστεί από το τηλεφώνημα ενός συνεργού του που προσποιήθηκε τον γιατρό ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ημέρα, η σπείρα είχε προσπαθήσει να εξαπατήσει και άλλες πέντε γυναίκες σε περιοχές των Σερρών, όμως εκείνες αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για απατεώνες. Ωστόσο, στις 9 και 19 Οκτωβρίου είχαν εξαπατήσει άλλους δύο κατοίκους των Σερρών και τους είχαν αποσπάσει συνολικά 7.700 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Το όχημα και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του Βούλγαρου κατασχέθηκαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου είχε σχηματιστεί σε βάρος του αλλοδαπού και άλλη δικογραφία για απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης στις Σέρρες! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες και παραμένει στα κρατητήρια, όπως και ο 42χρονος ομοεθνής του που συνελήφθη στον Προμαχώνα το βράδυ της Κυριακής, έχοντας στην κατοχή του μια σακούλα με δεσμίδες μετρητά συνολικού ύψους τα οποία είχε παραλάβει από την 71χρονη στη Λάρισα μια γυναίκα συνεργός του, η οποία παρίστανε την υπάλληλο του… ΙΚΑ! Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξαρθρωθεί πλήρως η σπείρα και να εξιχνιαστούν τυχόν άλλες απάτες.

Ειδήσεις:

Μετά από 7 χρόνια σιωπής σε ό,τι αφορά τα παιδιά του, ο Πιτ απαντά για τη Ζαχάρα και τον Παξ


Βίντεο: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ επιτέθηκε σε αστυνομικό για να σταματήσει να χτυπά οπαδούς στο Βραζιλία-Αργεντινή


60 χρόνια από τη δολοφονία Κένεντι: Οι θεωρίες συνωμοσίας και η επίμονη αναζήτηση της αλήθειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης