Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στις Σέρρες από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για ένα άτομο, περίπου 40 ετών, το οποίο έπεσε από τρίτο όροφο διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης και έχασε τη ζωή του.
Κατά πληροφορίες, ο άντρας έφερε εγκαύματασε σημεία του σώματός του, με τις συνθήκες της πτώσης να εξετάζονται. Ένα από τα σενάρια που αναπτύχθηκε, ήταν αυτό της έκρηξης στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Πυροσβεστική που κλήθηκε, δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα τα οποία επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας του θύματος, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.