Μόνικα Μπελούτσι: Για φαγητό στα Λαδάδικα μετά το πανδαιμόνιο στην Αριστοτέλους (βίντεο + φωτογραφίες)

Μόνικα Μπελούτσι: Για φαγητό στα Λαδάδικα μετά το πανδαιμόνιο στην Αριστοτέλους (βίντεο + φωτογραφίες)

Σε γνωστό εστιατόριο και σε «πριβέ» χώρο η Ιταλίδα σταρ - Ανάμεσα στους προσκεκλημένους η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Απόστολος Τζιτζικώστας - Νωρίτερα, τιμήθηκε με τον Χρυσό Αλέξανδρο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

ladadika-belluci__1_
Για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στα Λαδάδικα πήγε η Μόνικα Μπελούτσι, μετά τη βράβευσή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η Ιταλίδα σταρ έφτασε λίγο μετά τις 22:00 στο μαγαζί και έκατσε σε τραπέζι στον εσωτερικό χώρο, ο οποίος ήταν «πριβέ» για εκείνη και τους υπόλοιπους προσκεκλημενους, όπως η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο περιφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικωστας.

Δείτε βίντεο:



Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού δεν διέφερε καθόλου από αυτό που μπορούν να επιλέξουν οι υπόλοιποι πελάτες και περιλάμβανε πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, όπως: ταραμά με λακέρδα από παλαμίδα, ωμές κοπές από μαγιάτικο και γαλαζόπτερο τόνο, μια παραλλαγή της χωριάτικης σαλάτας με τυρί, ντομάτα, παξιμάδι, κρίταμο.

Το δείπνο συνεχίστηκε με γιουβέτσι με σουπιά και το μελάνι της, στήρα σε ταβά αγιορείτικη, με άγρια χόρτα και κρέμα σελινόριζας, ενώ έκλεισε με χαλβά πολίτικο και σορμπέ. Το φαγητό συνόδευσαν με αφρώδες κρασί, ροζέ και λευκό.

Δείτε φωτογραφίες:
ladadika-belluci__2_
ladadika-belluci__3_
ladadika-belluci__1_
ladadika-belluci
Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα

«Παροξυσμός» για δεύτερο βράδυ στη Θεσσαλονίκη για τη Μόνικα Μπελούτσι

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, «βούλιαξε» για δεύτερο βράδυ η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, από κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το «Ολύμπιον» προκειμένου να δει από κοντά τη Μόνικα Μπελουτσι.






Η Ιταλίδα σταρ, η οποία είναι επίσημη καλεσμένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έφτασε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης στον χώρο του Φεστιβάλ, με τα εκατοντάδες άτομα που την περίμεναν να την αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά της.

Η Μόνικα Μπελούτσι περπάτησε χαμογελαστή στο κόκκινο χαλί και πριν μπει στους χώρους του κινηματογράφου, χαιρέτησε τον κόσμο, έβγαλε μερικές φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ της έδωσαν και μια ανθοδέσμη.

monica-belucci-thessalonikh__3_
monica-belucci-thessalonikh__4_
monica-belucci-thessalonikh__5_
monica-belucci-thessalonikh__6_
monica-belucci-thessalonikh__7_
monica-belucci-thessalonikh__8_
monica-belucci-thessalonikh__9_
Στο Φεστιβάλ προβλήθηκε η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή. Αργότερα η Ιταλίδα σταρ τιμήθηκε από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Δείτε βίντεο από τις βραβεύσεις:









Ειδήσεις σήμερα:

To μαρτύριο της σταγόνας από την «Ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτο κύμα οι 1.300 υπογραφές, στο επίκεντρο οι «ουδέτεροι»


Στον όμιλο του Τζόκοβιτς στο ATP Finals ο Τσιτσιπάς

Η Βουλή ήρε την ασυλία 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» με 285 υπέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης