Μόνικα Μπελούτσι: Βγήκε για φαγητό με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα - Δείτε εικόνες και βίντεο

Μόνικα Μπελούτσι: Βγήκε για φαγητό με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα - Δείτε εικόνες και βίντεο

Ο θερμός εναγκαλισμός της Ιταλίδας σταρ με τον δήμαρχο της πόλης λίγες ώρες πριν τη βράβευσή της

bellucci_arthro
Γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Μόνικα Μπελούτσι για να γευματίσει μαζί με το δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα και ανθρώπους από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

«Η Μόνικα Μπελούτσι είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη γαστρονομία της πόλης μας. Είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε. Ήταν εξαιρετικά προσιτή και ευχάριστη» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:



bellucci_zervas__3_
bellucci_zervas__4_
bellucci_zervas__5_
bellucci_zervas__6_
bellucci_zervas__2_

Νωρίτερα η Ιταλίδα σταρ έδωσε συνέντευξη Τύπου, στην αποθήκη 1 του λιμανιού, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η λαμπερή ηθοποιός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως αγαπάει την Ελλάδα, ενώ μίλησε για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που ενσάρκωσε.

Σήμερα, στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι. Ακόμη, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Το πρωινό που απόλαυσε η Μπελούτσι στην Θεσσαλονίκη και το φιλί στον κόσμο που την επευφημούσε

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και λίγω πριν τις 12:30 σήμερα έφτασε στον χώρο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη Τύπου.

Η Ιταλίδα σταρ, η οποία το βράδυ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη, με τους θαυμαστές της να σπεύδουν για να φωτογραφηθουν μαζί της όπου τη συναντήσουν.
Κλείσιμο

Διαμένει σε κεντρικό πενταστερο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Νίκης, σε σουίτα του τελευταίου ορόφου έχοντας θέα τον Θερμαϊκό. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι που αποχώρησε με προορισμό την «Αποθήκη 1» στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, χαιρέτησε τον κόσμο που βρίσκονταν κάτω από το ξενοδοχείο και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, ενώ χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου η Μπελούτσι έβγαλε τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσε και έστειλε ένα φιλί προς τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοναδική απαίτηση της πασίγνωστης ηθοποιού από το ξενοδοχείο είναι να σεβαστούν την ιδιοτηκότητά της της, ενώ είναι ιδιαίτερα φιλική και προσιτή προς όλους. Το πρωί έφαγε πρωινό στη σουίτα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου της. Αυτό περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, κρουασάν, μέλι και κέικ, χωρίς να ζητήσει κάτι ιδιαίτερο.

Η Ιταλίδα σταρ παρευρέθηκε εχθές το βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα.
bellucci__7_
bellucci__8_
bellucci__1_
bellucci__10_
bellucci__6_


Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της, ενώ της είχαν ετοιμάσει και ένα μεγάλο πανό. Η Μόνικα Μπελούτσι αφού χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα του Φεστιβάλ, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό και τόνισε, πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της.

Δείτε περισσότερες εικόνες:

bellucci-__2_
bellucci-__3_
bellucci-__4_
bellucci-__5_
bellucci-__1_
bellucci__2_
bellucci__3_
bellucci__4_
bellucci__5_

Μετά τη συνέντευξη Τύπου η Μόνικα Μπελουτση επισκέφτηκε τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που βρίσκονται στο λιμάνι, βγήκε φωτογραφίες με κάποιους από αυτούς που την πλησίασαν και υπέγραψε αυτόγραφα.


bellucci_thess__1_
bellucci_thess__2_
bellucci_thess__3_
bellucci_thess__4_
bellucci_thess__6_
bellucci_thess__7_
bellucci_thess__5_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης