Στην εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της οποίας παρίσταναν του υπαλλήλους της ΔΕΗ ή τους συντηρητές ανελκυστήρων και, με τη μέθοδο της απασχόλησης, άδειαζαν τα σπίτια ηλικιωμένων στα νότια προάστια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Τα μέλη της ομάδας, έξι τον αριθμό, ταυτοποιήθηκαν έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, στελέχη της οποίας προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι, όλοι Ρομά, προσέγγιζαν ηλικιωμένους και, παριστάνοντας πότε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, πότε τους συντηρητές ανελκυστήρων, έμπαιναν στο σπίτι τους και τους απασχολούσαν με διάφορες προφάσεις. Τότε, οι συνεργοί τους έμπαιναν και αυτοί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και αποσπούσαν χρήματα, κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Οι δουλειές της εγκληματικής ομάδας φαίνεται ότι πήγαν πολύ καλά καθώς, όπως «έδειξε» από την έρευνα των Αρχών, αποκόμισαν όφελος που προσεγγίζει τις 200.000 ευρώ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή