Απίστευτο «στραπάτσο» για απατεώνες: Περαστική πήρε σακούλα με… 22.000 ευρώ που θα παραλάμβαναν
Οι απατεώνες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ζήτησαν χρήματα από ηλικιωμένο επειδή δήθεν ο γιος του προκάλεσε τροχαίο – Πώς τελικά έγινε η ανατροπή και τα χρήματα επανήλθαν στην τσέπη του ιδιοκτήτη
Απίστευτη τροπή πήρε η απόπειρα απάτης σε βάρος ενός ηλικιωμένου κατοίκου των Τρικάλωναπό αγνώστους που του τηλεφώνησαν ζητώντας του χρήματα για να να μην πάει στη φυλακή ο γιος του, ο οποίος δήθεν είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.
Οι δράστες, που παρίσταναν τους αστυνομικούς, έπεισαν την Τετάρτη τον ανυποψίαστο ηλικιωμένο να βάλει σε μια σακούλα το ποσό των 22.000 ευρώ και να την αφήσει στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, απ' όπου θα την παραλάμβαναν συνεργοί τους. Όμως, πριν φτάσουν οι «εισπράκτορες», πέρασε τυχαία από το σημείο μια άγνωστη γυναίκα που είδε την σακούλα με τα χρήματα και την πήρε!
Για καλή τύχη του ηλικιωμένου, στην περιοχή υπήρχαν κάμερες και οι αστυνομικοίτης Ασφάλειας αξιοποίησαν το οπτικό υλικό, από το οποίο αναγνωρίστηκε η γυναίκα που πήρε την πολύτιμη σακούλα. Η δράστιδα εντοπίστηκε την Παρασκευή και σε έρευνα που έκαναν στην κατοικία της βρέθηκε το ποσό των 22.000 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία