Κωνσταντίνος Πλεύρης: Κι άλλη εμφάνιση σε σόου μόδας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα ντυμένη στα μωβ

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Κι άλλη εμφάνιση σε σόου μόδας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα ντυμένη στα μωβ

Οι φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

tzortzia_siakavara8_pleyriszoulias3033
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ακολουθεί τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα, στις διάφορες επιδείξεις μόδας με αφορμή την 33η Athens Fashion Week.

Ο 83χρονος συνόδευσε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, ενώ μια μέρα πριν παραβρέθηκαν σε άλλο fashion show.

Για την έξοδό τους, η Τζόρτζια Σιακαβάρα επέλεξε ένα μακρύ μωβ φόρεμα, περούκα στο ίδιο χρώμα και πράσινες γόβες. Ο νομικός εμφανίστηκε με ένα καφέ κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά την είσοδό τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίδειξη. 

Πλεύρης και Σιακαβάρα φωτογραφήθηκαν ακόμη, όσο κάθονταν στις καρέκλες από όπου θα παρακολουθούσαν το σόου μόδας και μιλούσαν.

Δείτε τις φωτογραφίες
tzortzia_siakavara8_pleyris30
tzortzia_siakavara8
tzortzia_plevris3944
tzortzia_plevris394
tzortzia_plevris39
Μια μέρα πριν, οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε άλλη επίδειξη να παρακολουθούν το fashion show, χωρίς να λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους. Η πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού μόδας, επέλεξε αυτή τη φορά μια ξανθιά περούκα και ένα σύνολο σε έντονο πράσινο χρώμα και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες. Ο σύντροφός της, τη συνόδευσε με ένα σκουρόχρωμο κοστούμι. 
plevris_siakavara3233
plevris_siakavara32
plevris_siakavara
Κλείσιμο

Το φιλί τους στο εστιατόριο
Η κάμερα του «Πρωινό» βρήκε τον 83χρονο νομικό και τη 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να αποχωρούν από το θέατρο πιασμένοι χέρι - χέρι, ενώ η Τζόρτζια Σιακαβάρα κρατούσε ένα μπλε τριαντάφυλλο.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε και το φιλί που αντάλλαξαν στο εστιατόριο, που πήγαν για φαγητό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwo8ffi0mz1t)


«Σε όσους με βρίζουν θα κινηθώ, με τον ωραίο τρόπο... το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο»
Νωρίτερα, ρεπόρτερ τον συνάντησαν έξω από θέατρο που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση, στην οποία συμμετέχει η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε» είπε αρχικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις του 83χρονου νομικού.

Συνέχισε, εμφανώς ενοχλημένος, λέγοντας: «Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε. Πώς ασχολούνται; Να με βρίζουν στα σάιτ; Έτσι ασχολούνται;».

Τότε, τον ρώτησαν, πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει όλα τα δημοσιεύματα που όπως είπε «τον βρίζουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwo9zcvyn6ax)

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Οι βρισιές δεν με ενοχλούν γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου». «Θα κινηθείτε νομικά;» τον ρώτησε μια ρεπόρτερ, με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι αστειεύεστε; Αλλιώς θα κινηθώ, με τον ωραίο τρόπο που υπάρχει.

Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο. Είμαι κατά της βίας και εγώ, αυτό είναι παροιμία».

Όταν του ζήτησαν να αποσαφηνίσει αυτό που είπε, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: «Δεν αποσαφηνίζω τίποτα, να με αφήσετε ήσυχο».

«Είμαι ερωτευμένος δεν το βλέπετε;» είπε σε συνέντευξη

Ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» για την καθημερινότητά τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και το πώς αντιδρά ο ίδιος στα δημοσιεύματα που τονίζουν την διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» είπε αρχικά και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwlnsiwqcnnl)

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι τα παιδιά του «δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα κάνω». 

Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε στο αν θα κινηθεί νομικά για κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ» απάντησε συγκεκριμένα. 

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου με τον ένοπλο πατέρα που κρατά όμηρο το παιδί του

Γιώργος Κατσαρός: Τα πρόσωπα και οι ιστορίες πίσω απο τις χρυσές επιτυχίες

Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας και οι Κρητικοί εθελοντές στον αυτονομιστικό αγώνα της Βορείου Ηπείρου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης